Ezek a szottyadt, impotens, vén álkeresztények tényleg azt hiszik

2022. szeptember 13. 17:11

...Hogy a nők brahiból járnak abortuszra.

2022. szeptember 13. 17:11
null
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

„Ezek a szottyadt, impotens vén álkeresztények tényleg azt hiszik, hogy a nők brahiból járnak abortuszra. Megértem Jennifer Lawrence-t, aki minap azon dühöngött, hogy »elege van abból, hogy olyan fehér vénemberek vitatkoznak nők méhéről, akik a csiklót sem találják meg«. Mondjuk ott legalább vita van, itt meg belügyminiszteri rendelet, egyből, kérdés nélkül, Pintér Sándor rendőr-nőgyógyász jóvoltából. Régesrégi pártállami, parancsuralmi hagyományokat idézve.

Miért is használnák jóra a végtelen hatalmukat?! Korai, színvonalas nemi felvilágosítás? Ugyan! Elérhető fogamzásgátlás noch dazu menstruációs termékek? Haggyukmár! Érzelmi zsarolás! Az biztos hatásos lesz!

Micsoda ocsmány hobbija ez a Fidesznek, azokat gyötörni, akik szorult helyzetben vannak. Van még ilyen ötletük, hogy mivel tereljék el a figyelmet a közeledő és növekedő megélhetési válságról? Színvonalat tartva mondjuk bevezetik, hogy a munkanélküli segélyért folyamodóknak majd végig kell hallgatniuk egy készpénzszámoló surrogását? Sztrájkoló tanárokat kötelezik egy londoni mosogatókád csörömpölésének meghallgatására? Egyetemre felvételiző cigány fiatalokkal megnézetik a tükörben a saját fehérre sminkelt arcukat? Csődvédelmet kérő kisvállalkozóknak meg kell hallgatniuk Mészáros Lőrinc horkolását? Hogy akarják még alázni a magyarokat? (Meg meddig hagyják a magyarok, de ez már messze vezet.) Itt tart ma az állítólagos kereszténydemokrácia, a 21. században Magyarországon.”

Kapcsolódó

Pintér Sándor aláírta: az új rendelet szívhang meghallgatásához köti az abortusz elvégzését
A belügyminiszter rendelete szeptember 15-én lép hatályba. Bővebben is érdekel...

A belügyminiszter rendelete szeptember 15-én lép hatályba.

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. szeptember 15. 18:30
Ha jól tudom, ez egy buzi. Ő vajon honnan tudja, hogy hogyan működik a női szervezet? Egyáltalán, mi köze van az atletikusan elzsírosodott testének a nőkhöz? ......... Érthetetlen.
Pozitív
2022. szeptember 15. 18:10
Te rohadt mocskos szar koppány! Kár,hogy az anyád a világra tudott szarni,kár volt fáradoznia veled! Szakadt volna bele az a böszme fejed! Vagy születhettél volna szívhang nélkül,jobb lenne a világ nélküled,az biztos! Undorodom az ilyen férgektől!
Osztap Bender
2022. szeptember 15. 07:41
Szar vas is, koppány is, benedegúz is? A sok nevűekkel mindig baj van. Ha a nő szabik fűvel-fával, ha csak a párjával vagy a szeretőjével, akkor használjon fogamzás gátlót vagy óvszert vagy figyelje a naptárat. Ilyen egyszerű a dolog, szottyadt fejű seggfejkém. A fiatal lányokat elsősorban az anyjuknak kell erre felkészíteni. Ne az orvosnak kelljen egy elindult életet megszakítani, elvenni. De mondhatjuk azt is, hogy megölni.
Bokros Birka
2022. szeptember 14. 16:19
Ez a taknyos, blankolt farkú azt hiszi seggén a tojáshéjjal, hogy Ő is valaki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!