Ezek meghülyültek

2022. szeptember 24. 07:32

Megint ezt gondoltam tegnap este, amikor a németek a lelátóról dobálták a magyar játékosokat a lipcsei stadionban.

2022. szeptember 24. 07:32
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Ezek meghülyültek – megint ezt gondoltam tegnap este, amikor a németek a lelátóról dobálták a magyar játékosokat a lipcsei stadionban, köztük a Lipcsében(!) focizó Szoboszlai Dominikot. Egyre többször gondolom ezt…

Néhány napja kérdezték tőlem egy interjúban, hogy miért »bántom« sokszor a Nyugatot itt a Facebookon. Teljesen véletlenül a labdarúgást is belekevertem a válaszba:

»Amikor Rudi Völler játszott a német labdarúgó válogatottban, meg a holland van Basten ‘88-ban az Eb-n gólokat lőtt, akkor tízévesen szerelmes voltam Nyugat-Európába. Most kimegyek Nyugat-Európába, és nem vagyok bele szerelmes. Mert szerintem rossz irányba változik.

Gyerekkoromban Nickelsdorfnál élére állt a fű, és nem volt kátyú az úton. Most ki van égve a fű, szemét van a benzinkúton és kátyús az út. És érzésem szerint a megválasztott politikai vezetők sem abba az irányba tevékenykednek, hogy újra szerelmes legyek Nyugat-Európába. Inkább Magyarországba vagyok szerelmes.«

Kár értük…”

Kapcsolódó:

Így dobálták meg Szoboszlait Lipcsében
A dolog pikantériája, hogy Szoboszlai a Lipcse játékosa.
Bővebben...

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. szeptember 25. 10:22
Legyünk megértőek. Azért dobálták, mert a kifütyülés a saját csapatuknak járt. Szoboszlaiért ugyanúgy őrjöngeni fognak a következő héten, de pénteken, abban a 95 percben nincs barátság. Nem gondolom, hogy egy Fradi-RB Leipzig meccsen mi megdobálnánk a magyarjainkat, de aznap nem ők lennének a közönségkedvencek.
Lajoss
2022. szeptember 24. 20:44
Látod,Balázs,ők valakik,te egy senki vagy.
Bradanek
2022. szeptember 24. 20:16
Hungarológia és dobálás miatt, két zártkapus mérkőzés a németeknek, mert nincs kettős mérce!
olajfa1
2022. szeptember 24. 15:55
A LIBBANTAK GYŰLÖLETE kirajzolódott a pályára! MÉG AZ IS LEHET HOGY KONCENTRÁCIÓS TÁBOROKBA FOGNAK BENNÜNKET KÜLDENI! A legdöbbenetesebb az volt számomra, hogy a Németországban focizókat is megdobálták! NA EZ AZ IGAZI VIRTIGLI LIBERÁLIS GYŰLÖLET!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!