Így dobálták meg Szoboszlait Lipcsében (videó)

2022. szeptember 23. 21:43

A dolog pikantériája, hogy Szoboszlai a Lipcse játékosa.

2022. szeptember 23. 21:43
null

Érdekes pillanatnak lehettek szemtanúi a magyar-német mérkőzés nézői: megdobálták Lipcsében Szoboszlait, a Lipcse játékosát. Szerencsére a magyar focistát „csupán” papírgalacsinokkal dobálták meg, semmi komolyabbal. Az első dobásokat már a gyönyörű sarkas gólnál lehetett látni, amit aztán megismételtek a német szurkolók.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. szeptember 24. 16:20
Csak arra leszek kíváncsi hogy az UEFA hány meccsnyi eltiltást fog adni a németeknek... Tartok tőle hogy egyet sem!... de attól is tartok, hogy azért mert a németek megdobálták a magyar játékost... azért a Magyar Válogatottat fogják megbüntetni!...
Senki Alfonz
2022. szeptember 24. 14:00
A németek mindenkit szarnak néznek, aki nem német, mégha nekik dolgozik is!!!! Pusztuljatok barom káposztafalók!!!
ThuleanPerspective
2022. szeptember 24. 09:10
Fasiszta provokáció
kolozsv
2022. szeptember 24. 08:05
Dühösek, hogy nem örökre és kizárólagosan vásárolták meg Szoboszlait. Sajnos még a demokrácia maradéka is lehetővé teszi az ilyen dolgokat, bezzeg a régi időkben próbált volna a rabszolga gladiátor beállni az ellenség közé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!