Demagógia és ostobaság = Momentum

2022. szeptember 07. 09:21

A jelenlegi energia-, és megélhetési válság fő okozója a brüsszeli elittel összefonódott német vezetés.

2022. szeptember 07. 09:21
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A német állam jóléti intézkedéseit érdemes annak tükrében nézni, hogy a sokáig az amerikai álom európai otthonaként funkcionáló Németországban ma körülbelül 10 millióan dolgoznak 9 eurós órabérért, ami a nyugati árak mellett éppen a vegetálásra elég.

Emellett a legfontosabb a kiindulópont. A jelenlegi energia-, és megélhetési válság fő okozója a brüsszeli elittel összefonódott német vezetés. A magyar kormány február óta a legkeményebb politikai támadások mellett is kiállt szankciós politika ellen.

A német jólét nem érdekli a vezetést, a külügyminiszterük nem rég elmondta, hogy annak ellenére, hogy sokan nem fogják tudni fizetni a számláikat, a szankciókat fenn kell tartani.

Ezzel szemben a sokkal kisebb gazdasággal rendelkező Magyarország többszázezer forinttal járul hozzá mindannyiunk rezsiköltségeihez, fenntartja a családtámogatási rendszert, napelem pályázatot hirdet és segít, ahogy tud.”

Fotó: MTI Fotó: Mónus Márton 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. szeptember 07. 20:45
Tamás. Roncsmentum. Esetleg: Rommentum.
csulak
2022. szeptember 07. 11:03
Baloldalrol jot meg nem latott a Vilag: https://demokrata.hu/magyarorszag/elkepeszto-kampanyt-inditott-a-baloldal-brusszelben-az-unios-penzek-megvonasaert-574427/
lazio154
2022. szeptember 07. 11:00
Tamás! Azt tudod-e, hogy hazánkban több mint 900 ezer ember van, kinek a nyugdíja nem éri el a 100 ezer ft-ot! Ezen felül van 200-250 ezer fő, aki rokkantsági járulékot kap 40-80 ezer ft. összegben! Aztán közmunkás is van még 140 ezer fő havi 70 ezer ft. ért. Na ezekkel kellene foglalkozni! Hogyan élik túl a telet? Mert lehet sok gáz, szén, fa az országban, ha nincs pénze ezeknek a tömegeknek rá! Na a szociális, ingyenes tűzifával ne kábitsatok, mert annak pályázati összege 12 éve 6 milliárd ft.
Cogito ergo sum
2022. szeptember 07. 10:03
Takita Friedrich Ebertet, Philipp Scheidemann elszánt követői (Weimari köztársaság vezetői) micsoda történelmi személyiségek. :) Valaki emlékszik rájuk? :) :) Mi is történt Weimar után, No arra mindenki emlékszik. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!