A magyarok nem kérnek a baloldalból

2022. szeptember 13. 15:31

Április 3. végzetes vereség volt a baloldal számára. Vasárnap visszatért a Budai Vár is.

2022. szeptember 13. 15:31
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Nem élünk könnyű időket. A háború és az arra adott brüsszeli szankciók kellemesnek nehezen nevezhető gazdasági helyzetet eredményeztek egész Európában és benne Magyarországon is. Infláció, energiaválság és még sorolhatnám.

A külföldi példák ilyen esetben azt mutatják, hogy az eddig elégedett nép az adott kormány ellen fordul. Csehországban például 70–80 ezren tüntetnek a kormány ellen, amiért bólogat a brüsszeli szankciókra.

Ebből a példából kiindulva azt gondolhatnánk, hogy ebben a nehéz helyzetben a magyar nép is a kormányzó pártok ellen fordulna. A helyzet azonban nem így fest.

A magyar okos nép és látja, tudja, hogy mi miért történik a nagyvilágban és így hazánkban is.

Mi, magyarok felmértük, hogy a jelenlegi nehéz helyzetet egy nálunk sokkal nagyobb erő okozta, ami ellen egyedül ugyan kevesek vagyunk, de megpróbálhatunk a lehető legkevesebb kárt elszenvedni.

A magyar kormány azon dolgozik, hogy lokális kivétel legyen egy globális problémában.

És az a helyzet, hogy ezt a magyar emberek értékelik.”

Kapcsolódó

Nyert a Fidesz, elbukta a többséget a baloldal az első kerületben

A Momentum elnökének körzetében vérzett el a baloldal, pedig még Karácsony Gergely is kampányolt az ellenzéki jelöltnek. Bővebben...

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 13. 23:10
A fidernyák csipet csapat ma kapott egy kis extrát, és lelkesen a propaganda "újságírásba" vetik magukat a 99%-ban másolás-beillesztésből álló "újságukban" 🤣🤣🤣
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 13. 22:57
Elvtársak! Ne hagyjuk, hogy a baloldal eltörölje a rezsicsökkentést, erőszakkal átoperáltassa gyerekeinket, a német multiknak a munkásokat kizsigerlő törvényekkel eladja az országot, elértéktelenítse a forintot, és egekbe küldje az árakat és az inflációt!!!
McFocker
2022. szeptember 13. 18:57
A Fidesz addig van, amíg Orbán van. Utána azonnal egymás torkának fognak esni. Hajrá koleszterin!
makapaka2
2022. szeptember 13. 18:41
Hajrá Dani! Jól csinálod!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!