Liszicsanszk. Teljesen ellentmondásos hírek vannak

2022. július 01. 09:55

Ha tényleg bent veszik 4-5000 ukrán katona, az a politikai vezetés hibája.

2022. július 01. 09:55
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Liszicsanszk. Teljesen ellentmondásos hírek vannak. Az oroszok szerint csak kis csoportokban tudnak az ukránok kitörni.

Egy ukrán ismerősöm szerint az ukránok indítottak támadást az orosz ék hátában.

Egy nem oroszbarát kolléga szerint: »Az ukrán vezérkar elcseszte vagy az elnöki tanácsadók....mindegy...Liszisanszk északi kerületeit bevették csecsenek és Sziverszk felé komolyan elörenyomultak orosz-luhánszki erök.....ha minden igaz reggelik az utolsó menekvési utat lezárták...akkor bent rekedt legalább 5.-6.000 ukrán, az egész Donbasz egységgel együtt, a 17.Páncélos Dandár viszont megmenekült (maradékai). Ez nagyobb veszteség lesz Mariupolnál

Én meg nem tudom. Ez a való világ, nem hogy a jövőt, de a jelent is nehéz látni egy háborúban – még a politikai és katonai vezetőknek is. Mondjuk az látható volt vagy 2 hónapja, hogy Szeverodonyeck-Liszicsanszk nem tartható – ha tényleg bent veszik 4-5000 ukrán katona, az a politikai vezetés hibája.

Kigyó-sziget: katonailag nem tétel, az orosz partraszállás Odesszában az új ukrán képességek, aknásítás, erődítés fényében lehetetlen. Már régen ki kellett volna menni.”

Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

Kapcsolódó: Súlyos a helyzet Ukrajnában: Luhanszkból már nem lehet evakuáli a lakosságot 

Súlyos a helyzet Ukrajnában:már nem lehet evakuáli a lakosságot 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti1
2022. július 02. 11:07
Ellentmondásos hírek, mint Demkó szakértői nyilatkozatai. :DDD
Göby
2022. július 02. 10:11
Ön az ellentmondásos Demkó úr ... A realizmusnak, a józanságnak és a tényeknek mond folyamatosan ellent ... A nyugati buborék ...
Bell & Sebastian
2022. július 01. 18:34
Egy úgynevezett jobboldali elemzésnél csak egy rosszabb van, a baloldali elemzés. Öt-hatezer ember igenis tétel még az ukránoknak is. De legalább mostantól esznek rendesen.
Augustinus A.
2022. július 01. 18:18
Fingod nincs Demkó, hogy mi zajlik a Donbászban. De akkor legalább fogd már be a szád, és húzz el maltert keverni, annak legalább van valami értelme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!