Mindenben támogatlak Csaba testvér!

2022. június 30. 15:20

Kérlek, maradjon meg az erőd és a hited!

2022. június 30. 15:20
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Annyira sajnálom Böjte Csabat, mert sokszor találkoztam vele, forgattunk három otthonában és tudom, hogy fáradhatatlanul dolgozik, gyakorlatilag felaláldozza magát a gyerekekért és mindenkiért. Láttam és hallottam, hogy mi van ott. Áldás van és volt azokban a házakban.

Voltam én már sok nevelőotthonban, legtöbbször nyomasztó érzéssel jöttem el. Éreztem az agressziót, a szomorú tekinteteket, a szeretetéhséget.

Csaba testvérnél nem ezt láttam: vidám, felszabadult gyerekeket, akik érdeklődve vettek minket körül, őszintén beszélgettek velünk. Testvéri összetartást láttam, anyai szeretetet, azt, hogy Csaba testvér a 6000. gyereknek is tudta a nevét, ismerte a képességeit, dícsérte őket. Legszívesebben ott maradtam volna.

Borzalmas, ami történt és nagyon szomorú, hogy még egy ilyen szent helyre is beférkőzik a sátán. Csaba testvér azonnal lépett, ahogy megkapta a gyerek levelét. Ő maga tett feljelentést a rendőrségen. Nem titkolta, most se titkolja, vállalja a következményeket, nyiltan kommunikál.

Remélem, hogy ez a borzalom megelőzi a többi bajt, sokkal jobban figyelnek ezután.

Ugyanakkor ott van sokezer gyerek, akik már kirepültek, boldog életet élnek, gyerekeket szültek, dolgoznak. Melyik árvaház tud mutatni ennyi sikeres életet?

A szenvedő gyerekek fájdalmának csak a gondolata is elviselhetetlen. Remélem, hogy a pszichológusok, a szerető környezet, a sok ima meggyógyít mindenkit és soha többé nem fordul elő semmilyen bántás.

Mindenben támogatlak Csaba testvér! Kérlek, maradjon meg az erőd és a hited!”

 

Nyitóképen: Böjte Csaba szerzetes. Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2022. július 02. 11:43
Ha egy kosár almában előfordul egy rohadt alma, attól még a többi alma ehető!!
LancelotDuLac
2022. július 01. 05:32
Ez egy közös projekt, közös biznisz és közös hazugság. Böjte alapítványának kurátorai fideszesek, köztük Révész Máriusz és Juharos Róbert. A Böjte-ügy politikai ügy, a Fidesz ügye, méghozzá a Fidesz pedofil-ügye. Ezért lehetett tíz éven át gyerekeket ütni, verni, éheztetni, szexuálisan molesztálni, ezért nem mert tenni ellene senki. (meg se lepődöm)
Trombitás Keresztély
2022. július 01. 02:00
Az erdőben a háttérben látható keresztre kötözték a megerőszakolt kisfiúkat?
bölcsbagoly
2022. június 30. 21:39
Unalmas vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!