Mindannyian elbizonytalanodtunk, természetes, hogy szomorúak és dühösek vagyunk!

2022. június 30. 14:02

Hogy történhetett ilyen dolog? Hogy nem vettük észre? Mit hoz a holnap?!

2022. június 30. 14:02
null
Böjte Csaba
Facebook

„Kedves Gyerekek, Kollégák!

Végtelenül szomorú eseményeken vagyunk túl! Több mint hat évvel ezelőtt rossz dolgokat hallottam az egyik gyerektől a nevelőjével kapcsolatban. Olyan rossz dolgokat, hogy én magam kértem a hatóság segítségét az ügy megoldásához! Az elmúlt években sokan átvilágították a munkánkat, sok ellenőrzés, nyomozás volt, titeket is sokan megkerestek, kikérdeztek és a tegnap megszületett az ítélet! A peranyag titkos volt, a tárgyalás is, mi még nyilvános anyagot nem kaptunk, de a sajtóban azt olvastuk, hogy a hajdani nevelőt nagy bűnök miatt, nagyon sok évre ítélték el! Fontosnak látom, a bizalom megmaradásának érdekében megjegyezni, hogy K.Sz. kívül senki mást nem marasztaltak el az ítéletben sem a kollégák közül, sem engemet!

Mindannyian elbizonytalanodtunk, természetes, hogy szomorúak és dühösek vagyunk! Hogy történhetett ilyen dolog? Hogy nem vettük észre? Mit hoz a holnap?!

Kérlek olvassátok el Teréz anya gyönyörű gondolatait! Bármi is történik körülöttünk, az nem szabad elbizonytalanítson, a szeretet, a munka feladására rávegyen. Mi a munkánkat eddig is Isten nevében, szeretetből végeztük, kérlek, hogy fegyelmezetten, még nagyobb odafigyeléssel, bizalommal, kitartással végezzük a munkánkat a továbbiakban is! Bárki bármilyen rendellenességet lát, tapasztal, kérem, hogy jelentse nekem bizalommal.

Küldök egy képet is!! Nézzétek a gólya mamát! Most nekünk is ez a dolgunk, az ő szeretetével védjük gyermekeinket, a ránk bízott életeket és bízzunk abban, hogy a vihar elmúlik és újból kisüt az áldott nap!

Hiszek a Szeretet végső győzelmében, Csaba t.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 351 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. július 02. 16:39
Bartusnak - aki újabban itt szentírásként idéztetik - egyszer megírtam, hogy a homoszexualitás "helytelennek" tartása miatt milyen sok keresztény jelentettek már föl, ítéltek már el Nyugaton. A válasza az volt, hogy kéri, hogy többet ne írjak neki. Nem írtam, azóta is zavartalanul hazudozik, uszít, mocskol. Van egy fantáziaképe a világról és abból következetesen kiveti a zavaró tényeket. Amit meg nem tud alátámasztani tényekkel, azt hozzákölti, mint ebben az ügyben is. Azt hiszem, akkor tennék a legjobban a ferencesek vezetői, ha Böjte atya és ők elővennék Bartus (meg a transtelex) két mocskolódó cikkét, és mondatról mondatra, bekezdésről bekezdésre átnéznék, hogyan tudják ezeket a rágalmakat tényekkel megcáfolni. Aztán ki kellene adniuk egy közleményt, amiben ezeket felsorolják, és a rágalmazó, becsületsértő kijelentések miatt pedig meg kéne tenniük a feljelentéseket a megfelelő helyeken. Remélem, Bartus, Dull és a többi hazug cinkosuk is hamarosan börtönbe kerül.
Paskai
2022. július 02. 10:40
Itt felmerül Böjte és főnökei (Jakubinyi György és Kovács Gergely) jogi felelőssége.
budapesti
2022. július 02. 00:39
Bartusnak egyszer megírtam, hogy a homoszexualitás "helytelennek" tartása miatt milyen sok keresztény jelentettek már föl, ítéltek már el Nyugaton. A válasza az volt, hogy kéri, hogy többet ne írjak neki. Nem írtam, azóta is zavartalanul hazudozik, uszít, mocskol. Van egy fantáziaképe a világról és abból következetesen kiveti a zavaró tényeket. Amit meg nem tud alátámasztani tényekkel, azt hozzákölti, mint ebben az ügyben is.
WLaci
2022. július 01. 09:52
Ájtatoskodó álszent hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik