Miniszterelnök Úr!

2022. március 05. 13:18

Ön 12 éve másolja a putyini modellt, 12 éve uszít Európa, a Nyugat és az európai egység ellen.

2022. március 05. 13:18
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Miniszterelnök Úr!

Ön 12 éve másolja a putyini modellt, 12 éve uszít Európa, a Nyugat és az európai egység ellen, 12 éve szolgálja ki az orosz érdekeket, és mióta a példaképe lerohanta Ukrajnát, összevissza beszél a NATO-szövetségről. Pár száz kilométerre a határainktól emberek küzdenek a szabadságukért az ön agresszor barátjával szemben, aki kórházakat, iskolákat bombáz, atomerőműveket bombáz. És önnek még mindig az a legfontosabb, hogy az ellenzékről hazudjon, és a putyini propagandát visszhangozza. Szégyen! Az ön 12 éve követett putyini modellje a történelem szemétdombjára került. Lejárt a hintapolitika ideje, elég a hazugságokból! A tét világos: ön és Putyin vagy a Nyugat és Európa? A történelem sötét oldala vagy a jó oldala. Minden más hablaty.”

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. március 07. 06:22
Miniszterelnök jelölt úr ön 20 éve másolja a CIA modelljét, az helyet, hogy Szabó Tímea és Karácsony Gergely gyászjelentését másolná megküldésre gazdáiknak.
fairly
2022. március 06. 19:54
MZP pedig az elmúlt ezer év leghazugabb, nagyotmondo miniszterelnök jelöltje! Azt mondja, hogy nem lesz szabad választás, akkor miért van 106 jelöltjük? Miért mondja a hazudozós Szabó Tímea, hogy romma vérem a fideszes jelöltet" ? Miért mondhatják azt, hogy csak ők kaphatnak pénzt az uniótól, Orban nem!? Honnan ez a magabiztosság? Vagy mégis szabad a választás?????
Lmcwelt
2022. március 06. 19:20
Maki te nemzetbiztonsági kockázattá lettél, ha belekevered az országot fegyveres csetepatéba, háborús bűnös leszel! Agyon ? fognak verni!
PepperONee
2022. március 06. 18:33
Nagyon remélem, hogy április után te is odakerülsz, ahová való vagy: a történelem szemétdombjára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!