Imádkozzunk, hogy maradjon béke!

2022. február 02. 18:59

Hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy a mi miniszterelnökünk megy el követként, hogy megmentse a világot egy háborútól.

2022. február 02. 18:59
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Megnéztem Putyin-Orbán találkozó sajtótájékoztatóját. Hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy mi »kis« magyarok, a mi miniszterelnökünk megy el követként, hogy megmentse a világot egy háborútól. Majd kiderül, hogy sikerült-e hatnia Putyinra, de hiszek Orbán meggyőzési képességében és abban is, hogy komoly stáb készítette fel erre a beszélgetésre.

Persze nagy öröm, hogy kapunk olcsó, orosz gázt és lesz egy szuper konténer rakodó hangárunk, meg örülök a kulturális együttműködésnek is, de most a legfontosabb Ukrajna kérdése. Imádkozzunk, hogy maradjon béke! Annyi értelmetlen szenvedést és halált hoz a háború!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2022. február 03. 10:17
Lola, nem olvastad a Süddeutsche Zeitungot. Ott megirtak szépen (OK, két külön cikkben) hogy Orbán az európai egységet bomlasztani ment Moszkvába, a hős Macron és Scholz viszont a békéért telefonáltak ugyanoda. Képeznünk kell még magunkat ideológiailag :-)
florin
2022. február 03. 09:59
Az oroszoktól elvárja Amerika (NATO), hogy vágjon jó pofát ahhoz, hogy teletömik Ukrajnát fegyverekkel. Egy valamirevaló manus mit tenne, ha a családi otthonuk ajtajába beállna egy idegen, kezében egy machetével...? Visszamosolyogna, vagy betessékelné, hogy mészárolja le a családtagjait???? Persze, hogy nem! Ha félti az övéit, akkor kilépne és azonnal "visszaütne"! Na az orosz medve, ha van benne tartás azt fogja tenni. Ebben a sztoriban nem Oroszország az agresszor, még csak nem is az EU!
Fila2020
2022. február 03. 09:16
Legyen béke. Az ukrán éljen ukrán földön, az orosz orosz földön, a lengyel lengyel földön, a magyar magyar földön, és ne kelljen költözniük.
Robur
2022. február 02. 23:00
Te hülye vagy, b+.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!