Szegény Orbán

2022. február 28. 13:23

Csillagbogaram azt mondta, azért se adunk fegyvert, mert ami van, az nekünk kell.

2022. február 28. 13:23
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Csak most néztem rá a tegnapi Orbán interjúra. Érdemes volt.

Na nézzük!

A kormányfő erőt és magabiztosságot akar mutatni. Háborús helyzetben ez okszerű.

Aztán meg megfontoltnak is szeretne látszani.

Ez is jó lenne

Mondom: jó lenne.

Mert nem sikerül szegénykémnek.

Több dolgot is állított tegnap.

Például azzal indokolta a fegyverszállítások lehetetlenségét, hogy »azokkal a fegyverekkel esetleg magyar emberekre is lőnek majd, hiszen Kárpátalján magyarok is élnek.«

Szegény Orbán, félreértette a helyzetet, azt hitte, az oroszoknak kellene fegyvert adni. Nem, nem azoknak. Az EU a hazájukat védő ukrán népnek ad, akik között sok nemzetiségű állampolgár él, köztük magyarok is.

Meg azt is mondta csillagbogaram, hogy azért se adunk fegyvert, mert ami van, az nekünk kell. Tehát ha több lenne, akkor adnánk? Szóval nem elvi, hanem mennyiségi megfontolások vannak.

Aztán azzal folytatta a csodaember, hogy a szankciókban nem hisz, de most nem az okoskodás ideje van. Háború van. Most nem okosnak kell lenni, hanem egységesnek – tette hozzá. Tehát szerinte rosszak a most bevezetett szankciók. Ő nem bántaná az oroszokat. Ezek szerint nem meggyőzték, hanem legyőzték.”

Nyitókép: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 307 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. március 01. 13:55
Szegény hülye Gyurcsány.
vbandi
2022. március 01. 08:04
Gyurcsótány, miért nem takarodsz a büdös kurva anyádba?
Bokros Birka
2022. március 01. 07:22
Szegény hülye Gyurcsótány.
bagira
2022. március 01. 04:50
Ferkó rólad jót nem lehet mondani , hazug , népverető , magyargyűlölő , országot csődbe eladósítva megbuktál , ennél nagyobb szégyen nincs . Alkalmatlan vagy . Még Orbánt piszkolod addig magadon a szart nem látod .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!