Szuverenitás vagy nemzethalál

2022. január 17. 17:39

A magyarok uniós tagságra, nem pedig az európai egyesült államokra szavaztak, Magyarország nem egy birodalomba, hanem egy szuverén nemzetek alkotta közösségbe lépett be.

2022. január 17. 17:39
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Magyar Hírlap

„Az európai együttműködés atyái aligha ilyen közös Európát álmodtak meg. Ők hittek a gazdasági együttműködésben és abban is, hogy mindez békét hoz a háború után újraéledő Európában, de egy percig sem hitték azt, hogy mindez számtalan abnormális célt fog majd szolgálni. Hogy mindez együtt jár majd a nemzeti közösség felszámolásával és a társadalom alapkövének, a hagyományos családmodellnek az elpusztításával. Azzal pedig kétségtelenül vitatkoztak volna, hogy a szuperállam létrehozásához legalizálni kellene a tömeges migráció minden formáját. Mert ne legyen kétségünk – az európai egyesült államok ma már nem a békét, hanem az efféle haladó mutatványokat és önlábon lövéseket szolgálná.

Mint ahogy azt sem támogatták volna, hogy végleg kiiktassuk a nemzeti összetartozás szellemiségét és az alig több mint egy évszázada működő, önvédelemre legalkalmasabb közösségeket, a nemzetállamokat. Amelyek sikeres működése olyan értékrendszert erősít meg és tart fenn (a szuperállam »értéksemlegességével« szemben), amelyek kötelességgé teszik a ránk örökített Európa megvédését.

Mert ez a testvéri összetartozásból eredő kapocs az egyetlen, mely ellenáll a modern kori népvándorlásnak, és meg akarja őrizni mindazt, amit Európa jelent. Mert kétség ne férjen hozzá, a »posztmodern szuperállam«, azaz az európai egyesült államok olyan nyitott, nemzeti összetartozás nélküli társadalmakat hozna létre kontinensszerte, melyek leépítenék az önvédelem minden formáját.

Nagy lesz a tét áprilisban: szuverenitás vagy halál. Vagy megmaradunk önálló nemzetnek, vagy a magyar nép el fog süllyedni az őt körülvevő globális »tengerbe«.”

Fotó: Valeria Mongelli / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bradanek
2022. január 18. 11:23
Azt se feledjük, hogy a NATO és EU csatlakozás népszavazása 25%-os érvényességi küszöb értékkel ment, amit a globalisták erőltettek ránk, így hatalmas a legitimitási hiánya a dolognak. Azóta a nemzeti kormány visszaállította az 50%-os érvényességi küszöböt. (helyesen)
Csubaka
2022. január 18. 08:06
Az Európai Unió története azonnal érthetővé válik de ehhez el kell olvasni Soros György "A globális kapitalizmus válsága" című könyvét. Abban ugyanis fehéren-feketén leírja, hogy az Európai Unió-t valójában az amerikai mára globálissá vált tőke hozta létre azzal a cseppet sem titkolt céllal, hogy az európai nemzetállamok (és általában a világ nemzetállamainak) szuverenitását felszámolják. Erre pedig azért volt (van) égetően szükségük, mert a globális tőkének a világ természeti erőforrásai és társadalmai feletti hatalom megszerzésének leghatékonyabb akadálya a nemzetállamok szuverenitásából fakadó törvényalkotási jog, amellyel természeti és társadalmi erőforrásaikat valamint piacaikat védik!! Ma tulajdonképpen erről szól a jogállamisági vita is!!!!
Imre Debrecen
2022. január 17. 19:39
Genderhülyeség és nemváltás LMBTQ aberrációk Idegen kultúrával rendelkező, illegális migránsok beengedése, az országban Európai Egyesült Államok EZEKET A HIBÁKAT, CSAK EGYSZER LEHET ELKÖVETNI! Ezek, mind olyan hibák, amelyek rázúdítása az országra, egytől-egyig, VISSZAFORDÍTHATATLAN negatív folyamatokat indítana el, nemzetünk életében! Már ez is elegendő indok kellene legyen ahhoz, hogy szinte mindenki a nemzeti oldalra szavazzon!! Beleértve, a bizonytalanokat és a műveltebb, józanabb gondolkodású balliberális szavazókat is, a jelenlegi kormány által elért gazdasági eredményektől függetlenül....
Aegopolis.
2022. január 17. 19:35
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!