A Transparency International szerint Magyarország az EU második legkorruptabb országa

2022. január 25. 20:08

A TI-nek vajon mi érdeke fűződne ahhoz, hogy hamis jelentést írjanak? Ja persze, a sugallt válasz egyszerű: Soros...és ez a primitív hazugság működik.

2022. január 25. 20:08
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Hátulról a második

A Transparency International friss jelentèse szerint Magyarország a második legkorruptabb országa az EU-nak. (Az első mèg Bulgária, de ott èppen kormányváltás volt, azaz ha nem vigyázunk hamarosan utolsók leszünk.)

Valamirevaló országban az ilyen politikai garnitúra napjai meg lennènek számlálva, ha egyáltalan a hatalom közelèbe kerülhetnènek.

Nálunk ez a bűnbanda nem a börtönben van, hanem a parlamentben ès a minisztèriumokban, meg a közigazgatás alsóbb szintjein, ès zsinórban nyerik a választásokat immár 12 ève. (Időnkènt, a látszat kedvèèrt persze hoznak nèhány "gyalogáldozatot", de a "tisztek a sakktàblán" maradnak.)

Mindez a szemünk láttára folyik, illetve csak ha sokan nem fordítanák el a fejüket ès nem hinnènek az átlátszó hazugság áradatnak. Feltennèk maguknak az egyszerű kèrdèst, hogy a TI-nek vajon mi èrdeke fűződne ahhoz, hogy hamis jelentèst írjanak?

Ja persze, a sugallt válasz egyszerű: Soros...ès ez a primitív hazugság működik. Ha valóban lenne bennük nemzeti önèrzet/büszkesèg, akkor nem engedhetnèk magukat ilyen gyalázatos módon becsapni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos
2022. január 28. 08:48
És akkor mi van? Ha két hamiskártyás ül le egymással játszani, az egy korrekt parti. Tízmillió korrupt országában mi a probléma a korrupcióval?
kitiltott
2022. január 27. 13:05
Szerintem meg a Transzparency a legalkalmatlanabb ennek a megítélésére.. Te meg a leghülyébb vén influencer vagy ...
kronosz85
2022. január 27. 08:12
Micsoda sértés, második. HÁT MIÉRT NEM AZ ELSŐ???? :D
pipa89
2022. január 26. 13:03
Kaltenbach bácsi! Ideje a Soros-pelenka cserének! Annyira "transparency" és annyira "international", hogy látjuk a szart benne! Vége. Nincs tovább. Nektek itt politikai babér már nem terem. Tessék belenyugodni és keresni egy jó idősek otthonát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!