Hiányozni fog…

2022. január 23. 22:23

Micsoda űrt hagy maga után, Ildikó!

2022. január 23. 22:23
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„A trauma: Bangóné Borbély Ildikó távozása a szocialista pártból.

A poszt: e sorok írójának összeomlása a hír hallatán.

Ez egy igazi poszttraumás sokk.

Micsoda űrt hagy maga után, Ildikó!

Ő mint a legtisztább, a leggondosabban készített párlat, mint kvintesszencia, úgy jelenítette meg a lumpenprolit a maga teljes valójában, pőrén, sallangok és hazugságok, felesleges cifraságok nélkül.

Talán, egyszer, hosszú-hosszú évek múlva majd Jakab Péter fog felérni erre a csúcsra, meghígult fogkrémmel diszkréten lecsöpögtetett lakkpapucsban, műszálas köpenykében, csuklóján ízléses, műbőr férfineszesszerrel, amelyben mamuszka van, tubus piros arany, no és egy szolgálati lakás kulcsa, melynek kulcstartója egy hosszú, műszőrből való mókusfarok.

De addig nincsen más, csak a mondhatatlan űr.

Ildikóról hosszú-hosszú évekkel ezelőtt hallottam először. Akkor valaki azt mesélte, hogy Nádudvaron, kissé kapatosan ezt üvöltötte: >>Menjünk fideszeseket akasztani!<< – de én ezt a pletykát már akkor sem hittem el.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Corvus
2022. január 24. 14:53
Igazad van lehettem volna körültekintőbb , de úgy gondolom hogy az iráskészség elsősorban tehetség és nem diploma kérdése.Bayer önmagában is egy tehetséges szépiró .és lehet hogy nincs diplomája. Ugyanezt vonatkoztatom rád is lehet hogy valóban Te sem végezted el a 7-8-at de ez láthatóan nem befolyásolja irásaid szinvonalát.
Vakfolt
2022. január 24. 13:08
Ha Ildikó eltűnik, egy Ildikónyi űr marad utána. Nem veszteség.
zakar zoltán béla
2022. január 24. 12:29
Mint az egész ellenzék a bélliktől a béllikig!
egripeti77
2022. január 24. 11:46
Mi lesz most Ildivel? A szívem összeszorul... hiszen nem ért semmihez, még diplomája sincsen..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!