Az orosz és kínai készítmények engedélyezésének felelőseit is meg fogjuk találni

2022. január 08. 17:40

Egészen szánalmas volt tegnap, amikor a Népegészségügyi Központ rágalmazástól beszélt, mert Müller Cecília képét tettem a gyalázatos engedélyezési eljárásról szóló posztomba.

2022. január 08. 17:40
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Faebook

„Ha egy buszsofőr százhússzal átszáguld tíz piroson, miközben mögötte ül 40 utas, elítélik foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésért. A magyar egészségügyi irányítás pontosan ennyire szegte meg a szakmája legalapvetőbb, írott szabályait az orosz és kínai készítmények engedélyezésekor. A sofőrt börtönbe zárnák, ha ilyet tenne, még akkor is, ha csodával határos módon megússza a balesetet. A súlyos szakértői aggályok ellenére, a legalapvetőbb dokumentáció nélküli engedélyezés felelőseit is meg fogjuk találni, hiszen ők nem 40, hanem több százezer ember életét veszélyeztették.

Valami egészen szánalmas volt tegnap, amikor a Népegészségügyi Központ rágalmazástól beszélt csak azért, mert Müller Cecília képét tettem a gyalázatos engedélyezési eljárásról szóló posztomba. Nyilván kezdik érezni az ügy súlyát, talán abban bíztak, hogy titokban tudja tartani a kormány a részleteket. Természetesen majd a jogi eljárásnak lesz a feladata a valódi felelősök megtalálása, akik valószínűleg nem azok lesznek, akik a papírokat aláírták és akik a szabályok szerint a folyamat részei. De a Tisztifőorvos felelőssége papíron sem elhanyagolható. Már csak az NNK honlapján található Működési Szabályzat szerint is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. január 11. 09:17
Ez az ember az emberi faj szégyene. Nem a politikusoké, hanem a teljes emberi faj szégyene. Az a típus, akinek semmi szent. Aki be van oltva lojalitás, elvhűség ellen, sőt gerinc ellen is. Szerintem egy puhatestűben is előbb találnánk gerincet, mint ebben a féregben. Szégyen, hogy ennyire szégyentelen! Kit akarsz megbuktatni ennyire mániákusan??? Már a hátsó feled is látta a fél ország, amikor mint egy tespedt gölye, vontattad magadat a folyosón, hogy a gatyából is kilógott a szőrös s.gged. Ha rajtad múlt volna, már az első hullámban elpatkolt volna a fél ország. A lelketeken szárad, hogy ennyire kevesen veszik fel az oltást, mert ellene uszítottátok a népet!!! Felelősségtelen, lelkiismeretlen, szégyentelen féreg! Az emberek legrosszabbika! Rühellni való SZÉGYEN!
Tidal_wave
2022. január 10. 01:04
Jó lenne látni, hogy a nyaka érezné, hogy milyen nehéz a segge ennek a baromnak...
Inez
2022. január 10. 00:28
Ennek a hülyének nem tűnik fel, hogy Kínában szinte nincs járvány? Talán csak nem a sok más gyártmányú vakcina miatt? nem hinném. Az vicc, hogy egy ilyen lény, mit keres a parlamentben? Na, persze; a listán jutott be, hisz senki nem választotta meg. Retkes megélhetésű politikus féreg.
palicsi
2022. január 09. 19:00
Most érkezett bevizsgálásra Sputnjik Light vakcina! Alig várom, mert ezt szeretném felvenni 3. oltásnak! Ez a baromrc meg írjon amit akar! Amúgy sem hiszem, hogy a tisztifőorvos asszony hagyta volna jóvá bármelyik vakcinát! Ezért, ha nem is rágalmazás amit ez a kretén lódoktor tett, mindenképpen ízléstelen! Mindegy nekik, csak valakit támadni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!