Hadházy Ákos tagadja, hogy súlyosan veszélyeztetné a járványügyi védekezést

2022. január 07. 20:05

Az NNK által ma beperelt politikus szerint az oltásellenes mozgalmat nem ő, hanem épp az a kormány erősíti, amelyik titkolózott és a mai napig is titkolózik a vakcinákkal kapcsolatban.

2022. január 07. 20:05
null

„Teljes képtelenség, hogy én oltáskritikus lennék, és hiszek a tudományban, hiszek a bevizsgált nyugati vakcinákban” – fogalmazott Hadházy Ákos a Blikknek azok után, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) személyiségi jogok megsértése és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt jogi eljárásokat kezdeményezett ellene

Hadházy nem tart ettől a pertől. Mint mondja: „Ha engem rágalmazás miatt perel, azért még nem adja ki a mentelmi jogomat a parlament, ezért azt szoktam javasolni, inkább polgári perben, becsületsértés miatt tessék perelni, én annak nagyon fogok örülni. Mert akkor

hátha megtudunk olyan adatot is a járványügyi védekezésről, amit az NNK egészen arcátlan módon titkol.

Ami viszont az egészben szomorú, és rendkívül súlyos is, hogy a kormány engedte ezeket a vakcinákat használni, pedig a szakértők rendkívül súlyos aggályokat fogalmaztak meg. De a kormány inkább azt hazudta, minden rendben és beadta őket sok százezer magyarnak” – fogalmazott az országgyűlési képviselő.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soproni
2022. január 23. 00:36
Ez is úgy szerezte a diplomáját mint Bangóne? Az ecserin?
rókabácsi
2022. január 09. 17:56
kis hazudós lófaszkirály!
llnnhegyi
2022. január 08. 12:10
Hadházy Ákos belátta hogy súlyosan tévedett. Állatorvosként begyűjtött vizsgálatra egy csomó kutyaszart! Mikor senki nem látta, többször beleverte az orrát!Később megismételte.
dryannwolf
2022. január 08. 08:39
"amit az NNK egészen arcátlan módon titkol" Mennyibe került az adófizetőknek M. Cecília nagy nyilvánosság előtt viselt luxusparókája? Nyunyóka és a kormány persze hallgat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!