Meghasadt életmű

2021. november 22. 14:04

Láss csodát, előmászott egy Tordai Bence nevű, furcsa arcú jelenség.

2021. november 22. 14:04
null
Pósa Károly
Magyar Nemzet

„Valakinek a tragédiájából politikai tőkét kovácsolni elég nagy ízléstelenségre vall. Ám mivel a mai magyar balliberális politikumnál Gyurcsány óta Machiavelli rükvercben írott kiskátéja a Mérce, náluk a cél nemhogy szentesíti, hanem éppenséggel deszakralizálja az eszközt is. Amekkora hisztériakeltés zajlik manapság a kormányellenes oldalon, attól már szegény Teréz anya keze is ökölbe szorulna.

Mikor már azt hittük volna, hogy a miskolci »parizeus« Jakab Péter után nem pottyanhat mélyebbre a színvonal a közéleti kübliben, láss csodát, előmászott onnét egy Tordai Bence nevű, furcsa arcú jelenség. Ha már napvilágra került, köztéri idétlenkedéshez szottyant kedve. A karmelita kolostor előtt megrendezett performansza viszont alulmúlta a már említett operettnáci kollégája legröhejesebb produkcióit is.

Tordai és az egyik kezemen megszámlálható híve a fejfák mellett pózolva azt próbálta eladni az idejében odatrombitált baráti médiának, hogy a »miniszterelnök emberek ezreinek a halálával viccelődött«, amikor párhuzamot vont a válságban lévő nyugati és a biztos lábakon álló magyar energiaellátás között. Mert ugyebár a Fidesz-kabinet »felelőtlen, érzéketlen és embertelen« kormányzása révén hazánkban emberek ezrei fagynak halálra – zúgta a zöld egyenszélkabátot kiérdemelt békakórus.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2021. november 24. 14:13
Elfogyott a banán, kicsit lemászott a földre.
Fekete85
2021. november 22. 20:15
Ne erőlködjetek. Orbán el lesz hajtva mert senki se akar kikerülni a civilizált Európából és egy fehérorosz tip fasiszta diktatúrában élni. A kérdés eldőlt.
sasszem
2021. november 22. 18:42
Egyszerűen, PÖCS!
erdei nyezega
2021. november 22. 17:49
bence?....te vagy az a büdös szájú?....hülye gyerek!..mennyé kapálni a 3 osztályoddal..te minek adtad ki magad?....birodalmi lépegetőszonda varázslónak?........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!