Az a csillogó rendszerellenesség – az MTV EMA show-járól

2021. november 16. 20:01

Lázadjatok, persze. Közpénzen. Másodpercnyi pontosságú programpontokba szedve.

2021. november 16. 20:01
null
Réz Johanna
Mandiner

Nem unom, nem unom,

nem unom.

A furcsa egyúttal érdekes is, a kinyújtott nyelv szexi, a pucsítás erotikus, a csípőkörzés meg már attól is külön izgi, hogy hát akik itt rázzák, azok valójában nem is őt szeretik a testükkel-lelkükkel, hanem inkább őt vagy őt vagy őt is, vagy mindenkit, mint a jóságos Isten.

A csípőknek a ringása. A medence, annak teljes szöveti felszereltségével – és a hátracsukló fej, a kerek, a szögletes, a tojásdad alakú, ami úgy zusammen a nyak végződése tulajdonképpen, ha jobban belegondolok (de nem gondolok jobban bele). Hátracsuklik az egész egy villogó fénysugárban.

Érdekes. A test a test a test, az aztán mindenütt megvan (nekem is van ilyen, neked is van, mindenkinek van, egyek vagyunk a csípőkörzésben mi mindannyian), és rázkódik – aztán a szájnyílásán kijön az a kis rózsaszínű izomka (nekem is van ilyen!!!!!), amivel egyébként a hangképzésben meg a táplálkozásban segít magán a híres ember, s a szerelemben a többieken is – civilben, otthon, utcán, a hivatalban, vagy nem tudom, ahova a híres emberek járnak a nyelvükkel a szájüregükben – de most kijön neki a szájnyílásán, ügyesen, csak a közönség kedvéért, s egy kicsit az én kedvemért is,

hát hogy unnám.

És a csillogó dolgok. Na azok is érdekesek. Már szarka koromban, három-négyévesen is elolvadtam mindentől, ami egy kicsit is fényes volt, hát itt minden is csillog, uramatyám, csillog itt minden. Villog. Érdekes ez is.

És a bőrszíjak a bőrön, benne a húsban tövig, há már hogy is ne volna

rettenetesen érdekes,

majdnemhogy alig látni ilyesmit a televízió képernyőjén, amikor ezerszámra mennek ezek a különleges zenés-táncos produkciók a presszóban, szépen, diszkréten a háttérben. Alig látok ilyesmit, csak ha véletlen felpillantok a koktélkámból, akkor látok ilyesmit, a pultos feje fölött balra. Ilyesmi akkor látszik nekem.

Úgyhogy most aztán jó alaposan megnézem, meg is jegyzem a részleteket, meg én, hogy amikor majd kell, akkor csak úgy hivatkozhassak rá lezseren, hogy tudod, az MTV EMA. Láttad? Kicsurran a lattéd. A szájad szegletén. Bizony.

Vagány vagy, ahogy így ráncolod a kis orrod, laza, ahogy kilépsz a fényre, ahogy a válladat lázadón megemeled a mikrofon előtt állva, alig láttam ilyen fenegyereket. Terpessz vébe. Victory! Viktor! Ide nézz, kemény vagyok a bőrnackómban, keményebb a költségvetési tervezetednél. Fejjel lefelé kell kiolvasni, fordítva, tudod, minden fordítva van, 

ez még érdekesebb.

Ha fordítva van, az nagyon érdekes. Tágan értelmezhető minden a vében. Meg a közbülső, rejtett tartalmak is tágan értelmezhetők. Érted?

Menő vagy. Rágcsizz. Úgy. Jól áll. Sose láttam még ilyet. Rágóm sincs. Volt, de az előbb lenyeltem. 

Huhúúú, vegytiszta profizmus. A sípályán is ti szóltok a szikrázó hóban. A taxiban, ecsém. Csak hallgatlak, nézlek, amikor tehetem, amikor alkalmam adódik, kicsit összekeverlek titeket, úgy egymás közt, testvériesen, de ez ne hervassza a lelkesedéseteket, az összekeverés jó dolog. Tudjuk, elmondjátok minden kötőszóban. Immár maradéktalanul megértettem.

Lázadjatok. Közpénzen. Másodpercnyi pontosságú programpontokba szedve.

Isten nem ver bottal, csak a New Kids On The Blockkal. Na, jóvan, azok nem ti vagytok. De a többi stimmel.

(Drága, drága Baksa, hát ne tudd meg, mi folyik itt a placcon, az egyetemes szórakoztatás és rendszerellenesség nevében. Ettől elszáll a hajód.)

Nyitókép: Jeetendr Sehdev a 2021-es MTV EMA vörös szőnyegén, Budapesten (Kisbenedek Attila / AFP)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2021. november 18. 01:20
A csípőknek a ringása. A medence, annak teljes szöveti felszereltségével - höhöhö ... kifejezetten Karácsony Benő Napos oldal c. regényére hajaz. Olvasd el, aztán köcsögözz, bármelyik NER-Demeter-fióka.
youngboy
2021. november 17. 23:03
Csak úgy sugárzik ebből a némberből a rekord alacsony IQ, meg a nehezen és érdemtelenül megszerzett általános iskolai végzettség!
youngboy
2021. november 17. 22:53
Szánalmas volt a sok hisztérikus bedrogozott eszement!
nemecsekerno_007
2021. november 17. 09:46
Insallah. Majd a Sáriá megoldja :)))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!