Amerikából jöttem, híres mesterségem címere: tartótiszt

2021. november 11. 07:16

A liberális zsargont használva, de magyarul mondják a teljesen külföldi propagandát.

2021. november 11. 07:16
null
Botond Bálint
Magyar Nemzet

„Az EU birodalommá formálásának legfőbb eszköze manapság az, hogy a közép-európai országok elitjeit identitás nélküli érdekszolgákra kell lecserélni. A kulturális elitekkel ezt megtették már a helyi kommunista diktatúrák, majd az amerikai kultúrszeméthez történő alkalmazkodás kényszere, a nemzeti filmkultúrák egész Európában az amerikai primitivizmusba omlottak bele. A gazdasági eliteket részben a posztkommunista hálózatok hozták létre, amelyek jó érzékkel álltak át a Nyugat szolgálatába a nyolcvanas években. A gazdasági elit új tagjai pedig sokszor olyan gátlástalan alakok, akik hű másolatai a nyugati újgazdagoknak és hű szolgái is. Globalisták, gyűlölik a nemzeti ipart, mert azok túl kicsik és túl emberiek a nagy céljaikhoz képest.

A magyar posztkommunista és liberális, újkommunista politikai elit szellemi képességei­ről, erkölcseiről, moráljáról, etikai elképzeléseiről mindent elmond, hogy mindig pontosan és ugyanakkor mondják azt, amit az ember Brüsszelben vagy régebben Moszkvában eredetiben is meghallgathatott. A liberális zsargont használva, de magyarul mondják a teljesen külföldi propagandát. A magyar ellenzék az csak magyarországi ellenzék, mert sokkal inkább brüsszeli ellenzék, és ezt még nem sikerült sem a saját szavazóinkban, sem az úgynevezett bizonytalanokban, sem a magyar érzelmű ellenzéki szavazókban tudatosítanunk. Nehéz ezt elhinni és megemészteni, a magyarság csak az ellenzéki törzstábor, az O1G számára lényegtelen.

A külföldi felmenőkkel rendelkező, kint született vagy ott karriert csinált személyek beszivárgása a magyar politikába az utóbbi 5-6 évben gyorsult fel. Korábban kizárólag a moszkovita vonal volt a jellemző, az annyira természetes volt a baloldalon és sajnos mindenki másnak is, hogy az ismert szovjet titkosszolgálati képzőhelyek vagy kapcsolatok kódolt megemlítése egy politikus-életrajzban vagy akár egy újságíróéban nem is volt ciki. Az elmúlt harminc évben az orosz befolyás értelemsze­rűen gyengült, ezért volt például olyan feltűnő az orosz szál a Jobbik történetében. Az meg hagyomány a magyar politikában és sajtóban, hogy (többek között) az amerikai, német, francia titkosszolgálati tevékenységet udvariasan nem vesszük észre, a legdurvább dekonspirálódás esetén sem. Baráti tűz, állítólag.”

Fotó: AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2021. november 17. 07:10
Botond elvtárs SEGGNYALÓ IDIÓTA????
kulalak
2021. november 11. 17:59
Minden bajunkat ezeknek a senkiknek köszönhetjük Igaz. El kell olvasni az eredetit
tevevanegypupu
2021. november 11. 15:09
Nem hiszem,hogy a kormány ezt hagyja..csak nyilván kivárnak..Csinálja csak Márky-Zay..és nézni kell azt is, ki áll mellé..
matykox
2021. november 11. 13:54
BRAVO, Bálint! Egészen kiváló írás, a jogtulajdonos engedélye nélkül is érdemes az utolsó 2 szakaszt idézni! Íme: "De a lényeg az, hogy ezek az alakok olyanok, mint az eredeti belső árulók: sohasem a hazájuk lelkével azonosak, hanem mindig is kívülállók, akik „jobban” tudják. És ez a „jobb” mindig egy olyan reménybeli hatalom parancsa, amely majd a főhatalomba segíti őket. A magyar történelem minimum kétszáz éve az ilyen alakok elleni küzdelemről szól. Minden bajunkat ezeknek a senkiknek köszönhetjük. Nem volt olyan nemzedék, amelyet ne árultak volna el, ne adtak volna idegen kézre, gyilkoltak volna halomra. A történelem ismétli önmagát, az éppen aktuális birodalom megtalálja a maga szolgáit. Most éppen a külföldi gyártású pedigré a divat, ilyen is volt már, csak a merániak legalább nem tagadták."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!