Kötter Tamás ügyvéd-író a Mandineren értekezik

2021. október 27. 19:42

Az ügyvéd úr a tiszta fajú, árja lakosságot tartja ideálisnak.

2021. október 27. 19:42
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„A viskólakó

Kötter Tamás ügyvèd-író a Mandineren arról èrtekezik, hogy Magyarországra nem szabad idegeneket beengedni. Nèmi rosszindulattal azt mondhatnánk, hogy az ügyvèd úr az tisztafajú, árja lakosságot tartja ideálisnak.

Túl azon, hogy a hitleráj óta az ilyesminek »szaga« van, a dolog pikantèriája, hogy ha az általa ideálisnak tartott állapotot rá is alkalmazzuk, szó szerint vesszük, akkor ő aligha minősülne tisztafajú magyarnak, az ősei nyilván nem a Vereckei hágón keresztül jöttek az országba.

A Kötter, azaz der Kötter ugyanis nèmet szó ès zsellèrház, viskó lakót jelent.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shlomo Morel, egy igaz ember
2021. október 29. 07:43
Nehát, nem is tudtam, hogy ez a Kaltenbach ennyire buta, hogy nem érti egy afrikai fekete és egy szőke német közti különbséget, és hitlerájozik.
Mátyás01
2021. október 28. 12:20
Így van, csakis fajtiszta árja lakosságot akarunk, mint például Kaltenbach, aki a neve alapján biztosan ősmagyar. :)
kovászos cipó
2021. október 28. 10:34
Kötter úrnak teljesen igaza van. Ha ezt a szabályt követjük hajdan, téged se enne itt a fene, kaltenbach, amivel csak jól jártunk volna. Egyébként pont a te felmenőid hirdették, hogy a munka szabaddá tesz. Tudtad?
Selamat
2021. október 28. 09:57
Direkt leszámoltam a hozzászólók mennyiségét. Tizenkettő, azaz 12 ember szólt hozzá ehhez végtelenül fontos és érdekfeszítő Kaltenbach felsíráshoz. A véleményét érdeklők száma alapján óriási... nem is tudom minek lehet minősíteni. Mert hogy se sikernek, se a figyelem felhívásának nem, az hót ziher.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!