Elmegyógyintézet, 6-os számú kórterem

2021. szeptember 02. 08:58

Voltaképpen semmi sem történt, a NER-gumiszoba üzemi hőfokon működik.

2021. szeptember 02. 08:58
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Tegnap éjszaka hatalmas volt a forgalmam. (Na, nem úgy!) Több kiváló barátom és ismerősöm küldte el a hírt. Milyen hírt? Hát azt, hogy van valaki, aki megállapította, hogy az ősmagyarok a kristályok erejével kommunikáltak, s lófej formájú kristálytömbökbe táplálták a kultúrkincseinket, ám a héber írástudók (naná, kik mások?) megismerték a kristályos információ tárolásának és előhívásának titkát, és közel ötezer éve ezzel kívánnak bennünket megrontani. Na mármost, ugyanerről az illetőről hírlik, hogy szabad idejében gondolatban szokta tisztogatni a Szent Koronát. Ennek nóvuma eljutott ahhoz, aki viszont szabad idejében gondolatban a Tízparancsolattal szokott gyógyítgatni, s miután minden elmebeteg nem lehet az Orbán-kormány tagja, de szerencsére ő az, így azonmód volt alkalma kitüntetni a gondolatban Tízparancsolattal gyógyítgató a gondolatban Szent Koronát tisztogatót.

Elmegyógyintézet, 6-os számú kórterem. Voltaképpen semmi sem történt, a NER-gumiszoba üzemi hőfokon működik.

Egyetlen baj van csupán a fentiekkel. Tudniillik a fent említett gondolati tisztító még gondolatban sem fizette ki az óradíjamat, nem ötezer éve, mindössze úgy harminc esztendeje, amikor Raj Tamás elhívott órát tartani egy titokzatos miskolci egyetem Judaisztikai Tanszékére, amit el is vállaltam. Aztán Raj Tamás is, én is ott tudtuk meg, hogy ez nem is igazi egyetem, hanem egy bitang nagy átverés, kamu, valamiféle Bölcsész Leány- és Legényegylet, s ahol a tanárokat nem szokás kifizetni. Legalábbis a Judaisztika Tanszék oktatóit nem. Bizonyára azért, mert a héber írástudók ötezer éve megrontják a magyarságot, a lófejekről nem is beszélve, és hát a gondolati tisztogatás, nemdebár.

Tiszta szívből gratulálok a kitüntetőnek meg a kitüntetettnek, tőlem akár fordítva is lehetne, minden rendes elmegyógyintézetben olykor szerepcserére kerül sor, csak azt kérem, hogy a gondolati úton tisztogató harminc év elteltével ne gondolati, inkább postai úton juttassa el végre hozzám az óradíjamat. Az OTP-számlaszámomat sem szükséges gondolati úton megfejtenie, sicher ist sicher, kérésére elküldöm neki levélben.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. szeptember 02. 19:16
selejt
sagirdilsiz
2021. szeptember 02. 16:02
Azért megjegyzem, hogy a "kamuegyetemen" számos tanszék működött, és a hiányzó tiszteletdíj a még élő tanszékvezetőknek sem jutott eszébe.
scavok
2021. szeptember 02. 13:15
Aki ennyire sok, zavaros dolgot tud összehordani, annak szintén ott kell lennie a 6-os kórteremben - vagy a szomszédos kórteremben - az ápoltak között.
pumuklik
2021. szeptember 02. 12:45
Ezt a faszt kiengedték a 6-os kórteremből?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!