Az amerikaiak már a spájzban vannak!

2021. augusztus 27. 17:03

Amikor az USA beleszarik a palacsintába, általában nem az amerikai nép megy gyomormosásra.

2021. augusztus 27. 17:03
Baxter Hugó Péter
Kontra

„A fejlett világ figyelme ismét Afganisztán felé fordult. Nem csak azért, mert ismét divatos – főleg a közösségi médiában - leereszkedő sajnálattal sopánkodni a tálibok véres karmai közé került ország lakóinak sorsa felett, de Európa várhatóan – talán minden korábbinál nagyobb mértékben – ismét komoly migrációs nyomás alá kerül. Nem tét nélküli tehát számunkra sem, mit kavarnak tőlünk keletre állítólagos barátaink és szövetségeseink.

Amikor az USA beleszarik a palacsintába, általában nem az amerikai nép megy gyomormosásra. Márpedig ilyen palacsinta már majdnem minden kontinensre jutott.

Biden elnököt már nem csak hazai politikai ellenfelei és választói kritizálják, egyre több egykori és jelenlegi szövetségese teszi szóvá, hogy el van ez b*szva rendesen és jó lenne kicsit lassabban és rendezettebben visszaadni a lassan két évtizede általuk játszó- és gyakorlótérnek használt Közép-ázsiai országot.

Nézzük a híreket, a kétségbeesetten menekülni vágyó, de reménytelenül csapdába került emberekről készült felvételeket, a bárgyún mosolygó Joe bácsit, aki újra és újra hajtogatja, hogy mindenki hülye, csak ő helikopter és azon tűnődünk, vajon ez hogy történhet meg?

A világ legerősebb szuperhatalma ennyi fegyver és pénz birtokában hogy tud újra és újra pofára esni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2021. augusztus 27. 22:39
"Amikor az USA beleszarik a palacsintába, általában nem az amerikai nép megy gyomormosásra." Nem is nekik kellene, hanem az "elnököt", "alelnököt" irányító milliárdos maffiának: Rothschildok, Rockefellerek, George Soros, Bill Gates, stb.
matykox
2021. augusztus 27. 19:02
Ugyan ugyan kedves Baxter. Az álamerikai hatalom nem csak az USA-t táncoltatja, hanem az egész EU-t is! Ahogy azt a Rammstein már 2004-ben megénekelte az üde kis "Amerika" dalában: Wenn getanzt wird, will ich führen Auch wenn ihr euch alleine dreht Lasst euch ein wenig kontrollieren Ich zeige euch wie's richtig geht Wir bilden einen lieben Reigen Die Freiheit spielt auf allen Geigen Musik kommt aus dem Weissen Haus Und vor Paris steht Mickey Maus ... Figyeld meg ez erős Európa-centírozását a szövegnek ... a "vor Paris steht ..." egy, a II. Vh óta jól rezonáló katonai/zsurnaliszta szóhasználat - a magamfajta véneknek.
nemecsekerno_007
2021. augusztus 27. 18:17
Az EU faszával verik megint a csalánt.
kulalak
2021. augusztus 27. 18:12
Nem is tudtam hogy a Homeland nyolc éve megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!