Senki nem akar megölni senkit, csak ne kelljen már Pride-ra menni

2021. július 21. 13:02

Agresszív érzékenység fogta el az angolokat a minap.

2021. július 21. 13:02
Varga Gergő Zoltán
Varga Gergő Zoltán
Vasarnap.hu

„Érkezett a hír »az nagy angol földről«, hogy – természetesen, megint – a teljes elfogadás és szeretet jegyében, hogyan homofób gyilkosozta le egy iskolaigazgató a diákjait, amiért azok nem akarnak részt venni a Pride-on.

Hogy mire? Vallási okokra hivatkozva? Na ne hülyéskedjünk már.

Opcionális közösségi program ide, szülői kérvény oda, az iskolaigazgató mégiscsak a »kötelezően választható« kategóriába pakolta a Pride-ot mindenki számára, kiegészítve a legkorszerűbb LMBTQ-foglalkozásokkal meg rendhagyó órákkal;

van itt minden, amivel felkészíthetik a megalkuvást nem tűrő, tengermély elfogadásra a jövő generációit. 

Bár nem nagyon csodálkozunk azon az anyukán, aki kivette a gyerekét az iskolából, a magyar gyermekvédelmi törvényben foglaltakra kísértetiesen hasonlító indoklással: a gyerekekre kérdezés nélkül rákényszerítenek ideológiákat, a szülők kezéből pedig minden eszközt kivesznek, amivel biztosítaná, hogy maga formálhassa a saját gyereke vallási-filozófiai világképét.

Amikor viszont a nagytiszteletű »én csak a homofóbia ellen küzdök« diri, habzó szájjal ordítja le a tízéves nebulókat – amiért azok inkább visszautasították a szíves invitálást a legbüszkébb felvonulásra –, mert ők gyakorlatilag meg akarják ölni a homoszexuálisokat, akkor az LMBTQ-mozgalom vakvágányán néminemű kisiklást érzünk végbemenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. július 22. 00:21
Csak azt nem ertem, ha ennyire szar a helyzet Angliaban, az angol iskolarendszerben, akkor miert jart oda istenetek tanulni (a Soros penzen), es miert tanul ott pont most a fia is? Vagy o is epp egy nemvalto kezelesen megy at Angliaban? Itthon nem tudott kikupalodni? :DDD
nempolitizálok
2021. július 21. 19:57
Mint nálunk a kommunizmusban a máj.1-i felvonulás. Addig kellene leállítani a libsiket amíg nem kezdenek el deportálni.
Tádécska
2021. július 21. 17:13
Nekem erről Radnóti verse jut eszembe, ellenőrzés nélkül idézem: Ki néma volt netán, s csak lelkesedni rest, Már azt is gyűlölték, akár a pestisest. A költő persze egy másik vircsaftról írt, de a szivárványosokra is magyon illik. Mentálisan az LGBTQIK+ a XXI. század náciai.
ami személyes
2021. július 21. 15:57
hhh
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!