Soha ne borulj térdre!

2021. június 09. 10:35

Mit is várhatnánk el egy olyan párt politikusától, aki az USA problémáiért szolidaritást vár el.

2021. június 09. 10:35
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Megalkották a kisebbségi politikát, amely alapján egyes vélt vagy valós faji, szexuális, életmód, nemi (elhitették a nőkkel vagy legalábbis egy részükkel, hogy ők elnyomott kisebbség) kisebbségeket kreáltak és uszítottak a nyugati civilizációban a fehérek, azon belül is a fehér hetero férfiak ellen. Ez a vélt faji elnyomásra épülő kritikai fajelmélet, aztán, mint egy veszélyes vírus kiszökött az egyetemek bölcsészkaráról és az oktatáson keresztül befolyást szerzett nem csak a humán oktatásban és tudományokban, de a média, a gazdaság és ami a legfontosabb a kultúra területén is.

A kritikai fajelméletet, melynek értelmében az identitásunk elsődleges meghatározója az, hogy melyik etnikumhoz tartozunk, és ennek alapján eldönthetjük, hogy elnyomók vagy elnyomottak vagyunk, nem más, mint nyílt fehér ember ellenes rasszizmus, ami ugyanolyan undorító és veszélyes, mint minden faji megkülönböztetés.

Ami pedig derék Niedermüller elvtárs bejegyzését illeti: nincs új a nap alatt. Békés Márton mára már kultikussá váló gondolatával élve ennek a baloldali csapatnak »egy önálló gondolata sem volt, mely magyar talajból nőtt volna ki, minden ízében exportideológiákat képviseltek«. Marci szavaihoz talán csak annyit tennék hozzá, hogy ugyan mit is várhatnánk el egy olyan párt politikusától, aki tengerentúli, az USA nevű birodalom társadalmi és belbiztonsági problémáiért szolidaritást vár el, miközben iparszerűen uszít a határon túli magyarokkal szemben, akiket, nem mellesleg, rendszeresen románnak, szlováknak, ukránnak, szerbnek titulál. Hát milyen magyarok ezek?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2021. június 10. 01:07
"Bíró sípot fúj mérkőzés megkezdve. Térdre esnek. Kérdezem: miért nem indították a magyarok a labdát hiszen mi kezdtünk. Irány a kapu. Belőni a gólt! Ezt kellett volna tenni!"
egripeti77
2021. június 09. 21:19
Csak azt nem értem, hogy az ilyen Niedermüller-félék miért nem húznak már el ebből a "fasiszta" országból a boldog és fejlett és haladó nyugatra? Ja, mert ott sem kellenek senkinek és csak élősködnek (Peti vajon visszafizette már a Humboldt-on a tartozásait, amik elől angolosan lelépett?).
Petkó Zsigmond
2021. június 09. 16:59
Azokkal a féligrothadt nyúlfogaival inkább ne.
Google
2021. június 09. 15:33
Meg a Kommunista Part prominensei elott sem kellett leterdelni. Eleg volt eljenezni, megtapsolni oket, a mar nem elok kepmasat pedig ide-oda hurcibalni. A BLM szintet lepett. Terdeljenek csak le oistensege, a Sorosek elott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!