Paktum Peti és a haszonlesők

2021. június 14. 15:57

Mára a Jobbik egy súlytalan médiapárttá vált, elsorvadt vidéki szervezetekkel.

2021. június 14. 15:57
Jobbegyenes
Facebook

„Már jóval azelőtt látni lehetett, hogy jelentős változások jönnek a Jobbik Magyarországért Mozgalom életében, ha Jakab Péter kezébe kerül a Vona Gábor távozásával kissé léket kapott hajó kormányrúdja, hogy a legutóbbi, gusztustalan körülmények között lefolyt tisztújításon eldőlt volna a végeredmény.

Sokan azt várták, hogy a médiaperformanszairól, éles hangvételű parlamenti felszólalásairól és Orbán Viktort célba vevő – ízlés kérdése, miként minősített – gegjeiről egyre inkább elhíresülő politikus majd új erőt, új lendületet és határozott cselekvőképességet hoz a sikerre éhes, megfáradt közösségbe.

Ehelyett maradtak az egyre bornírtabb és kínosabb performanszok, az igénytelen koleszterinpolitizálás (https://bit.ly/3xhpltm), az egyre üresebben kongó nagy szavak a kisemberekről, és a Novák Előd infantilizmusát idéző mikrofon- és szócsaták Kövér Lászlóval.

Eközben a Jobbik egyre inkább elveszítette minden addigi arculatát, mondanivalóját, kívül és belül is egyre inkább kiüresedett. A párton belül hiába hangoztatták az érdemelvűség jelszavát, az érvényesülés szinte kizárólag a Jakab Péterhez és szűk köréhez fűződő személyes viszonytól vált függővé, ami egyre többeket riasztott el attól, hogy a szervezeten belül folytassák a nemzet felemeléséért megkezdett munkát.

Mára a Jobbik egy súlytalan médiapárttá vált, elsorvadt vidéki szervezetekkel, amelyek egy jelentős része tetszhalott állapotban vegetál, és már a csodát sem várja. A szavazók és szimpatizánsok azon része, amelyik nem érezte magáénak a kettőskeresztből fabrikált fél-hesteget, amelyiknek nem tetszett a nyílt kereszténygyalázás (https://bit.ly/3cGZRh7), vagy a pártmédiában a fejét felütő betűleves-propaganda (https://bit.ly/3iBkT4F), szépen, lassan elszivárgott, és vagy teljes politikai apátiába süllyedt, vagy felszívta a Fidesz és a Mi Hazánk kamunacionalizmusa. Sebaj, érkezett helyettük épp elég, proli demagógiára vevő, balos szimpatizáns, akiket áruba lehetett bocsájtani az egységnyi szavazón osztozkodó hatpárti bolhapiacon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RogerFederer20GS
2021. június 15. 08:43
Nem kár érte
bob43
2021. június 15. 04:56
Nem kell bántani, szegényt. Hiszen, a pénz nagy Úr. Munka nélkül, 6-milla, mindent megér.
Robur
2021. június 15. 01:31
Új fideszes kamulodal.
Kristály
2021. június 14. 22:37
Ezt a nagypofájú szopós csicskát aki összeborúl az ellenfelével kár rá szavazatot pocsékolni. Ez eláruta a pártját és Hazáját is , ez már csak megélni akat a parlamenti 2,4 millios fizetésből ha kell be is pucsit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!