Bujkálnom kell, mint az éjszakai állatoknak?

2021. június 14. 15:47

Tegnap óta én is folyton a sírás határán vagyok, rohadt megalázó ez a pedofiltörvény.

2021. június 14. 15:47
Milanovich Dominika
Dívány.hu

„Nem látom a templomot, a parkot, alattunk a boltba, munkába igyekvő embereket. Csak ülök, és bámulom, hogyan pattogott le az erkély korlátjáról a festék. Ezt csinálom húsz perce. Hogy vagy, Babám, lép ki hozzám a Szerelmem, Aki Szintén Nő. Péntek reggeli álmos fej, kockás pizsi. Két bögre kávé van nála, az egyiket leteszi elém az asztalra. Még mindig olyan, mintha lenyomtak volna a víz alá, válaszolom. Tegnap óta én is folyton a sírás határán vagyok, rohadt megalázó ez a pedofiltörvény. Mi közünk nekünk ehhez? Nyilván semmi, szorítom meg a kezét. Hallgatunk. Lehet, kár volt elvállalni a cikket, sóhajtom. Olyan jó lenne lelépni pár napra, vagy sorozatokat nézni. Tudomást sem venni az egészről. Biztos kitalálsz valami jót, mosolyog rám. Van már ötleted?

Legszívesebben leírnám, mekkora szarháziak. Csak káromkodnék, meg üvöltenék, de azt nem lehet. Hétfőn fog megjelenni a cikk, szóval nem én leszek a leggyorsabb. Mondjuk, sosem én vagyok a leggyorsabb. Tényleg nem, Babám, nevet, kétoldalt megjelennek arcán a gödröcskék. Tudod, szeretném valahogy átélhetővé tenni. Annyira unom, hogy mindig onnan kell kezdeni, kik a transzok, a melegek, a leszbikusok, a biszexuálisok. Most megint magyarázzam el, hogy a pedofília teljesen más, mert az a gyerekek iránti szexuális vonzalom? De azt sem akarom, hogy tele legyen lózungokkal. »Én olyan világban szeretnék élni, ahol…« Jesszusom, amennyiszer én már ezt hallottam. És mi lett belőle? Pfff. De kuncsorogni sem szeretnék, vagy azt bizonygatni, hogy ugyanolyan vagyok, mint bárki más. Nem, nem vagyok ugyanolyan. 

Nem házasodhatok össze veled, és nem fogadhatunk örökbe. Igazságtalan, szemét dolog, süti le a szemét a Szerelmem, Aki Szintén Nő (röviden hívjuk Szaszinak). Mostanában még attól is félek, amikor megölelsz az utcán, teszem hozzá. Tényleg? Ezt nem is mondtad. Engem annyira nem érdekel, ki mit gondol, lepődik meg. Hát én azért mindig figyelem a szemem sarkából, van-e valaki, akinek nem tetszik, hogy együtt vagyunk. Akiből kinézem, hogy egyszer csak odalép, beugat, vagy szó nélkül leköp, felpofoz. Totál kimerítő ez az állandó készenlét. És ez még a főváros, érted. Fel vannak hergelve az emberek. Mire befejezem, megkondul a harang. 8 óra, hosszan zúg, kivárjuk. Na de vannak dolgok, amiket mindenképp bele kell írni a cikkbe. Szeretnéd együtt összeszedni őket, ajánlja Szaszi. Előbb gyere, hozzunk ki egy kis reggelit, mondja, enni csak kell valamit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orbanophyl
2022. augusztus 07. 13:02
1. Gyermeket szülni is lehet, nem muszaly örökbefogadni. Leszbikák régen is megoldották, ma még könnyebb. 2. Egy ok - okozati összefüggés tévedésre hívnám fel a figyelmet. Az LMBTQ személyeknél smert magasabb öngyilkossági ráta rem feltétlenül amiatt van, mert bántják őket vagy kitaszítottak, hanem olyan eset is gyakori lehet, amikor ab ovo más okból kialakult lelki zavar vagy kórkép (pl depresszió) miatt próbál kiutat találni a bajba jutott és mondjuk drogba, alkoholba, akár szexuális extremitásokba menekül. 3. Illetve az is fordítva ül a lovon, aki azt hiszi a másság provokatív bemutatása javítja a megitélést. Inkább látom azt, hogy a szexuális variációjuk nyilvános félvállalását fura élvezetből, vagy megélhetési okból űzik. Lásd pénzért író újságíró(nő?)
Wezuv
2021. június 16. 13:49
Miért is kellene bujkálniuk, csókolom! Csak nem pedofíliát követnek el?
Dorset Naga
2021. június 16. 00:06
Bujkálj. Nyomorult buzeráns. Smárolj a zsidó vörös pap leszbikus lányával. Micsoda családfa basszameg.
annamanna
2021. június 15. 18:49
Tökmindegy, milyen kontextusban beszélnek róla, az a lényeg, hogy ez frankón lehetetlenné teszi a barátkozást, mivel az egyneműek közötti kapcsolat, és ha orron-szájon át a buzitéma folyik, akkor óhatatlanul mindenki a buzulással köti össze két egynemű személy szimpátiáját, és a biztonság kedvéért nem fogják tartani az emberek (fiatalok) egymással a kapcsolatot, és a biztonság kedvéért inkább belemennek olyan heteroszexuális kapcsolatokba, amik nem a bizalmon és szereteten alapulnak, csak azért, hogy semmiképp se legyenek buzik. Sokkal mélyebben roncsol ennek a bedobása a köztudatba, és NAPI SZINTEN VALÓ ISMÉTELGETÉSE A MANDINEREN IS, mintsem azt gondolnánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!