Az a rengeteg, homoszexzászlót lobogtató magyar Münchenben

2021. június 24. 19:39

Ingyér vagy pénzér, de mutattak egyet, feladat letudva.

2021. június 24. 19:39
Mészáros József
Vasarnap.hu

„Egészen pontosan egy szem zavartan vigyorgó jóembert tett címlapra a soknevű másság baráti internetes orgánuma, kezében a másságos papírzászlóval. Őt sem a tömegben kapták le, a müncheni stadion egy néptelen zugába állították fényképezkedni. A kép olyannyira volt spontán és természetes, mint egy zsiráf fenekéből kiálló gázpalack.

Na mindegy. Ingyér vagy pénzér, de mutattak egy magyar focimezben pózoló homoszexzászlós embert, feladat letudva.

A müncheni orbitális felháborodást illusztrálták továbbá egy metróajtóval, egy libernyál bulvárlap címoldalával, egy elmebetegnek maszkírozott nővel (a nejem szerint férfi volt) meg néhány színesre fazonírozott, kéttagú pozőr párossal. 

A dülledt szemű médiaerőlködés termése nagyjából azt bizonyította, hogy azért még Németországban sem hülyült meg mindenki. Bár az évtizedek óta tartó népnevelés mindenképp hatásosnak mondható. Nagy segítség ebben az, hogy a németek mindent alaposan csinálnak.

Az 1930-as években horogkeresztes karszalaggal virítottak elszántan a sporteseményeken, ma pedig éppoly dacosan viselik a homoszexjelképet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intel
2021. június 24. 21:02
Látszólag okos vezetőink vajon miért nem értik, hogy a választások megnyeréséhez a szélsőjobb szavazatainak becsatornázásán túl a jobbközép szavazataira is szükség lesz és abból jócskán veszítenek ezekkel a cirkuszolásokkal. Nem menő, hogy Magyarország állandó szerepe az elefánt a porcelánboltban. Főleg, ha az uniós pénzekkel sem fogják díjazni. Az sem érthető, hogy a nemzetközi bíróságon elbukott számos per után miért nem látják még mindig, hogy a joganyag értelmezése nem a mi szándékunktól függ hanem a nemzetközi megítélés a döntő. Mondhatunk amit akarunk a szándékunkról, az nem számít. Vagyis mi a fenének kell újra és újra látványosan és fölöslegesen kiprovokálni, hogy szégyenpadra kerüljünk?
Petkó Zsigmond
2021. június 24. 20:10
A "dülledt szemű médiaerőlködés" (is) pontos. Le kéne fordítani az érintetteknek németre, és az orruk alá dugni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!