Gyurcsány krákog

2021. május 21. 21:44

Feriből Dunaújvárosban kijött a Gyurcsány. Újra meztelen lett a király.

2021. május 21. 21:44
Apáti Bence
Origo

„Nem Gyurcsány a főnök, ugyan, ő csak megbújik, meghúzódik a háttérben. Pokolian szerényen. Észre sem venni azt a jó embert, szinte el is tűnik, valósággal beleolvad a dunaújvárosi tapétába. Nem utasít, nem mond senkinek semmit, még csak nem is utal semmire sem. Istenem, hát néha kiszárad a torka, víz – igen, víz, a teringettét – meg sehol, amivel orvosolni lehetne a bajt, úgyhogy krákog egy halkat. Diszkréten. Alig hallani a dolgot. Van ilyen. Mert ebben a fasiszta diktatúrában már meg sem köszörülheti a torkát az ember anélkül, hogy rá ne vetné magát a jobboldali propagandasajtó?

Mert ez történt, Gyurcsány egy sajtótájékoztatón krákogott egyet, egy akkorát, amit még a terem túlsó végében is hallani lehetett.

Nem vicc, nem költői túlzás, tényleg hatalmas robajjal szakadt ki a hang Ferenc torkából, amire a sajtószabadság nemes eszméi iránt hiperpasszív módon érzékeny Karácsony Gergely, miután jól leteremtette az újságírót, amiért az kérdezni merészelte, vette a lapot, meghallotta az egyértelmű parancsot, és befejezte a válaszolgatást. Amiben, mondom, addig sem volt köszönet.

Közben Gyurcsány annyira belelovalta magát az incidensbe, hogy tovább méltatlankodott.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. május 22. 23:51
Először úgy olvastam, hogy a Gyurcsány rákos...aztán rájöttem, hogy koszos a szemüvegem...
Google
2021. május 22. 17:26
Es ahogyan Gyurcsany valogat az ujsagirok kozott: Maganak semmikeppen sem! Nesze neked europai magyar, nesze beked sajtoszabadsag! Mindent kontrollal az Oszodi Boszme, semmi nem biz a veletlenre, de errol nem ir a 444!!, 24, 268, Index, Telex stb. Hirtelen Horn szuletesnapi mulatsaga jutott az eszembe, ahol Gyurcsany dugdosni probalta a mar reszeg Horn Gyulat. Az is egy szep pillanata volt a demokracianak, de ez is az. Karacsony jozanul is szepen tatog.
Tiszafa
2021. május 22. 14:44
Gyurcsány krákogott egyet, s majd kisietett ásóért és lapátért.
llnnhegyi
2021. május 22. 12:39
Szi-a Sulammit ! -:))))) Sajnos vége egyenlőre a napocska jelnek. Pedig Rólad álmodtam-:))) Ma már nem engedi a Mandiner motor. Szép napot kívánok Neked! Azért még teszek másképpen néhány kísérletet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!