Hazug szavalókórus

2021. február 15. 07:22

Az ellenzéki pártszövetség – leánykori nevén moslékkoalíció – Covid 2021 névvel parlamenti vizsgálóbizottságot állított fel.

2021. február 15. 07:22
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Céljuk Magyarország jelenlegi járványügyi és gazdasági helyzetének áttekintése.

Ki sem kellett volna állniuk a négyórás első ülést követő sajtótájékoztatójukra, annyira kiszámítható volt, hogy mit mondanak. Hát persze, hogy minden rossz, amit a kormány a járvány kitörése óta tett.

Sorra járultak a mikrofonok elé az aligpártok kori­feusai. Szabó Tímea, a Párbeszéd törpealakulat képviselője minden gátlás nélkül kijelentette: »Orbán Viktor és kormánya a járvány elleni védekezésben és a gazdasági élet támogatásában is igen gyengén teljesített.« A balliberális körökben már megszokottá vált fogással élve arról beszélt, hogy ami megtörtént nálunk járványügyben, az másként is alakulhatott volna, ha nem a Fidesz–KDNP irányítja az országot.

Meg még nem is volt nálunk gazdaságvédelem, csúnya hadiipari beszerzésekre és útépítésre szórták szét a pénzt. Ja. Akkor mégis hogy lehet az, hogy a járvány első évének végén éppen annyian dolgoztak, azaz annyi munkahelyet sikerült megvédeni vagy létrehozni, mint amennyi az előző évben volt? Vagy miként lehetséges, hogy soha nem látott mértékben hozzák be Magyarországra a világ legnagyobb vállalatai az újabb és újabb beruházásokat, amelyekhez a magyar kormány ezermilliárdokkal járul hozzá?

A Demokratikus Koalíció embere, Varga Zoltán is feltette a régi lemezt: oligarcházott, korrupciózott, és a tőlük nem szokatlan pofátlansággal követelt pénzeket visszamenőleg a kiesett bevételek pótlására. A jobbikos Potocskáné illedelmesen belesimult a balliberális kamarakórusba. Elénekelte a mikrofonoknak a neki kiosztott szólamot: nem szabad az út szélén hagyni senkit, mindenkin segíteni kell.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. február 15. 09:01
A járványügyi intézkedések részben vitatható mivoltát, valamint, khmm, egyes mellék epizódokat száz fidesz propagandista sem képes félremagyarázni. Egy db dippoldpali meg eleve esélytelen.
Da Vinci
2021. február 15. 08:47
Remélhetőleg a szavazóik felérik ésszel, hogy az ő haláluk árán kapaszkodnának a hatalomba, az ellenzéknek nem számít a szavazóik egészsége, halála, a gazdaság helyzete, mindenről hazudnak, ezzel becsapva a saját választóikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!