A világ legpusztítóbb ideológiája

2021. február 25. 07:16

Még szerencse, hogy mi nem csupán a földi igazságszolgáltatásban hiszünk, sőt elsősorban nem abban.

2021. február 25. 07:16
Rákay Philip
Facebook

„Véres terror következett. Csaltak, hazudtak, kékcéduláztak, megfélemlítettek, elvettek, államosítottak, meggyaláztak, öltek, lealjasítottak, deszakralizáltak, megfigyeltek, eltöröltek, felszámoltak, megzsaroltak, megkínoztak, lenulláztak... A kommunista ideológia nevében raboltak nemzeti önbecsülést, múltat, jelent és jövendőt.

Csak 1950 és ’53 között egymillió ember ellen indítottak valamilyen bűnvádi eljárást, és megbecsülni is nehéz a politikai okokból eltűntetett, megkínzott, ellehetetlenített, kivégzett magyarok pontos számát.

Az ördögi tervhez persze végrehajtók is kellettek. Végletekig lojális emberek, akik többszörösen túlteljesítették az elvárásokat, a Kommunista Internacionálé direktíváit szem előtt tartva. A »hivatásos forradalmárként« dolgozó elvtársakat a Párt bárhol és bármikor bevethette, hogy akár gyilkos módszerekkel is terjesszék az idegen eszmét.

Legyen szó a spanyol polgárháborúban való öldöklésről, a magyarországi szociáldemokrácia szétveréséről, az arisztokrácia, a polgárság, az egyházak, vagy épp a parasztság ellehetetlenítéséről, az élet szerves, organikus rendjének sárba tiprásáról, az Istenbe vetett hit kigúnyolásáról, a nemzeti érzelmek elfojtásáról, cserébe az internacionalista rögeszme terjesztéséről, vagy épp az egyetemes értékek életellenes felszámolásáról.

A kommunista »deszantos« ügynökök gondolkodás nélkül végrehajtották a külföldről érkező parancsot, tették amire kiképezték és utasították őket.

A Szovjetunióban kipróbált kommunista elvtársak: Rákosi Mátyás, Rajk László, Gerő Ernő, Péter Gábor, Nagy Imre, Farkas Mihály, Münnich Ferenc, Apró Antal, Biszku Béla, Kádár János és a többiek – e gyilkos eszme ügynökei voltak egytől-egyig. Persze nem lehet kérdés, hogy mind a történelem szemétdombján végezték.

Még akkor is így van ez, ha az emberiesség ellen elkövetett, elévülhetetlen bűncselekményekért soha senki nem kért bocsánatot a magyar áldozatoktól, s világviszonylatban is elmaradt a kommunista felelősök »Nünbergi pere«.

Jól emlékszünk: néhány évvel ezelőtt – negyedszázaddal a rendszerváltoztatás után – sem akadt egyetlen olyan magyar bíróság sem, amely Biszku Bélát – a kegyetlen kádári megtorlás egyik legaljasabb figuráját – még életében jogerősen bűnösnek találta volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2021. február 25. 18:33
Aki ezt a legpusztítóbb ideológiát közelről látta működni: Idézek Alexander N. Yakovlev, A Century of Violence in Soviet Russia (Az erőszak évszázada Szovjet-oroszországban), Yale University Press, 2002 című könyvéből: "A bolsevizmus nem menekülhet annak a felelőssége alól, hogy olyan diktatúrát alapított, mely az egyén elleni gyűlöletre épült. Bűnös tevékenysége eredményeként több, mint 60 millió embert megsemmisítettek. A bolsevizmus, mint fajtársa és előfutára a fasizmusnak, a főszereplőjévé vált a saját népei elleni emberirtásnak." Mint tudjuk, Alexander Jakovlev magasrangú kommunista bürokrataként, 1953 és 1973 között a a Szovjet Kommunista Párt Központi Bizottságán dolgozott, 1969-ben a Párt propaganda osztályának vezetője lett. 1973 és 1983 között a Szovjetunió kanadai nagykövete, majd Gorbacsov egyik legközelebbi munkatársa volt.
Pierre
2021. február 25. 10:24
breking news! Kiderult, hogy a kormany csak a felet kototte le a megrendelheto Moderna-vakcinanak. Hogy utana Brusszelre mutogatva kelettel uzletelhessen, hianyos dokumentacioju, Europai Gyogyszerugynokseg altal nem jovahagyott szerekkel, sokkal magasabb koltsegen. https://telex.hu/koronavirus/2021/02/25/moderna-vakcina-eu-brusszel-izrael Mara is jutott egy hazaarulasnak minosulo korrupcios ugy a maffiaallamtol.
Fideath
2021. február 25. 10:04
Jah, és a kommunista ügynökakták nyilvánosságra hozatalát melyik párt is szavazta le összesen 17-szer? Ennyire hiteles Kálmánka kommunista bűnösök elszámoltatása miatti rinyálás.
Fideath
2021. február 25. 10:02
"Még szerencse, hogy mi nem csupán a földi igazságszolgáltatásban hiszünk, sőt elsősorban nem abban." --------------------- Ez így van, Kálmán. Ha hinnétek a földi igazságszolgáltatásban akkor a holdudvarotok fele már börtönben lenne, és többek között te sem tudnál napi egymillió forintot számlázni a NER-oligarcháknak a "tanácsadó" cégeddel aminek még egy honlapja sincs. Ha hinnétek a földi igazságszolgáltatásban akkor neked a piacról kellene megélned, vagyis maximum Tesco-pénztáros lehetnél, milliárdos helyett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!