Nem az abnormalitásra

2020. december 22. 07:04

Ez a modern liberális valóság, amiben a kivételeket akarják szabállyá formálni.

2020. december 22. 07:04
Nagy Dóra
Magyar Hírlap

„Azok, akik most a leghangosabban sírnak, hogy nincsenek Magyarországon európai értékek (jelentsen ez bármit is), meg hogy sértik a melegjogokat, akiknek most majd nem lehet gyerekük (teszem hozzá nem emiatt), na, ők azok, akik a mindennapokban azt akarják bemesélni a nőknek, hogy a gyerek csak nyűg, akadály és lemondás. Majd hangsúlyozzák, hogy nem kell kétségbeesni, ha »baleset történik«, hiszen akkor mehetnek abortuszra annyiszor, amennyiszer csak akarnak. Ezzel persze a tenyerüket összefirkálóknak, a nagy emberbarátoknak, jogvédőknek és az Alaptörvény miatt most jajveszékelőknek már semmi bajuk sincsen, nem igaz?

Persze, sok szörnyűség van a világban, de ezek megint a kivételek, és nem pedig a szabályok. Egyedi, fájdalmas és elborzasztó esetekből tanulni lehet, de nem ezek azok, amik alapján döntéseket hozunk. Nem ez a jellemző, hanem ezek a kirívó esetek. Ezért is mutatják be őket olyan nagy részletességgel. Na meg azért, mert arra roppant alkalmasak, hogy érzékenyítsék a társadalmat, és elhitessék vele, hogy a családon belüli erőszak meg a heteroszexuális elnyomás az mindennapos, sőt törvényszerű. Itt az ideje annak, hogy kimondjuk, hogy nem, ez nem az. Itt az ideje, hogy a normalitást folyamatosan ütlegelőktől ne kérjünk bocsánatot, hanem a sarkunkra álljunk, és megállítsuk a romboló, széthúzó, az embereket önző, képmutató fogyasztógépekként kezelő, a közösséget és a legszentebb egységet pusztító propagandájukat. Nem fogjuk feladni a nemzetünket egy önmagát meghaladó, kiüresedett, agyament ideológia és nemzetgyilkos eszme kedvéért.

Soros Györgyöt idézve: »Abnormális időkben a normális szabályok nem működnek.« Ő már csak tudja, és jól tudják ezt a globalisták is. Éppen ezért szükséges, hogy végre a normális világ szabályait megvédjük, ezzel megakadályozva a ki­vételek szabállyá formálását, az alapok elpusztítását és az abnormalitás terjedését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2020. december 24. 11:08
A jövő lehetőségei: inszemináció (lefagyasztott spermiumok beültetése a kihordó hölgyekbe), Bér anyaság (a megtermékenyített petesejtet a magzatot kihordó, és megszülő hölgybe ültetik), a megtermékenyített petesejtet nem hölgybe, hanem egy alkalmas kihordóba, és megszülőbe ültetik. Az első kettő már napi gyakorlat, a harmadik még a jövő zenéje. Az mindegyikből látszik, hogy a férfiból, a szaporodáshoz, csak a spermium szükséges. Persze, az élet nem csak a szaporodásból áll. Vízió: Egy nő évente megérlel kb. 13 petesejtet, a 10 milliós népesség fenntartásához, 80 éves átlagéletkort feltételezve, kell kb.10 ezer nő, egy férfi kb. 1000 nő megtermékenyítéséhez elegendő spermiumot termel, ez azt jelenti. hogy az inszeminációt végző férfiak elegendőek lesznek a spermium előállítására is. Az így létrejövő népesség tevékenységéről ráérünk akkor gondolkodni, ha ez a népesség létrejön. Ebből látható, hogy a migránsokra semmi szükség nincs. Gender téma lezárva.
egyvilág
2020. december 22. 21:04
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml (A kisbetűt ki lehet hagyni benne.) Érdekes lehet továbbá a következő bevezető a gender tanba: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml
Esvány
2020. december 22. 15:23
"ők azok, akik a mindennapokban azt akarják bemesélni a nőknek, hogy a gyerek csak nyűg, akadály és lemondás" Meg ökológiai katasztrófa... https://pestisracok.hu/vedd-a-bolygot-feher-no-ne-szulj-gyermeket/
VeJoLa
2020. december 22. 11:05
Remélem, lassacskán így oldódik majd meg a genderőrület: Két ultraliberális TeásKannaSZexuális szúrós tekintettel méregeti egymást. - Az igazi TKSZ üveg! - Egy frászt! Porcelán! - Üveg!! - Porcelán!!! - Összecsapnak, összetörnek, úgy kell nekik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!