Karantino

2020. december 21. 18:41

Elképzelni sem tudom, hogy mi mondatta ki a minap Orbánnal azt a blődséget, hogy kész az oltási terv.

2020. december 21. 18:41
Tamás Ervin
Jelen

„A miniszter asszony tegnap belebonyolódik a női-férfi szerepek kiosztásába, majd a következő napon magabiztosan közli, hogy Európa annyira eliszlámosodott, hogy akad ország, amelyik már engedélyezi a többnejűséget. Nincs ugyan ilyen ország a kontinensen, de a mondat fürgén repülhet szájról-szájra, s nem sokban különbözik attól, hogy a szérummal egyidejűleg csipet is belénk ültetnek. Népes tábort alkotnak a mindent elhívők.

A kormány a járvány elszabadulásával kapcsolatos minden hibát, késői reakciót, káoszt és felkészületlenséget rigorózusan eltol magától. Sár van, de állja. Vagy úgy állítja be a kritikákat, hogy azok az egészségügyiek áldozatos munkáját vonják kétségbe, különben meg az ellenzék a migránsokon kívül már a vírust is segíti. A hatalom csúcsain megszállottan keresik a választók kegyeit, de a speciális helyzet ezt a sokszor populizmusba hajló igyekezetet megviseltté, mesterkéltté és hamissá teszi – nincs az a közvélemény-kutatás, amelyik 24 órán át aktuális maradhatna. Ezért működik kevés sikerrel az operett-törzs, az egyenruhába öltöztetett mundérvédelem, s ezért bicsaklanak ki a főnök sűrű szövésű szónoklatai, amelyek hadvezéri pózban hol drámaiak, hol az egyszemélyi felelősséget domborítják ki, hogy néhány nappal később a »nem én vagyok a vírus« kijelentéssel az egész korábbi pakk a kukában landoljon.

Elképzelni sem tudom, hogy mi mondatta ki a minap Orbánnal azt a blődséget, hogy kész az oltási terv, s ha egy hétvége alatt kellene mindenkit beoltani, arra is képesek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2020. december 23. 10:18
Biztos vagyok benne, hogy fizikai okokból legalább két tervet készítettek. A Pfizer tárolási hőmérséklete -80C, azaz csak kórházakban, oltóközpontokban lehet kezelni. A Moderna viszont -20C-n is eltartható, azaz ezzel a családorvosok is bekapcsolódhatnának a helyi rendelőkben.
Fila2020
2020. december 22. 15:15
A cikk nagyon látványos, trendi(libernyák izlésnek megfelelő), jól szerkesztett, csak éppen hamis. A magyar kormány, a tények alapján, a más országokban is használt statisztikák szerint eredményesen kezelte a koronavírus okozta jáványt.
zsanett-kúnrum
2020. december 22. 11:05
ezé, mert amit tegnap mariska kimondott, még azon az estén bizonygatni kell "Ezek már tényleg a hatalomtól megrészegült, féktelen bosszúvágytól hajtott, tébolyult elme (ön)pusztító döntései." na mostmár tudod, általlátok én a szitán sőt a falon is
cooperator
2020. december 22. 09:00
Büdös komcsi! Leírtál már az életedben egy igaz mondatot? Takarodj innen, ne mérgezd a levegőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!