A Mi Hazánk nem vesz részt az elvtelen ellenzéki szivárványkoalícióban!

2020. december 20. 22:41

A rendszerváltás árulója immár nemcsak az SZDSZ, hanem a Jobbik és az LMP is.

2020. december 20. 22:41
Novák Előd
Facebook

„A Mi Hazánk nem vesz részt az elvtelen ellenzéki szivárványkoalícióban!

»Megszületett a teljes ellenzéki összefogás« – már e címe is Gyurcsány-szintű hazugság ennek a balliberális közleménynek, mely szerint »az ellenzék közös listán indul a 2022-es országgyűlési választáson«, hiszen a Mi Hazánk Mozgalom harmadik utat kínál felelős ellenzékként, saját kormányfőjelöltet is állítva.

A balliberális ellenzék által kinyilvánított közös program azt jelenti, hogy pártjaik már nem képviselnek semmilyen önálló gondolatot, ahogy Gyurcsány Ferenc két hete bejelentette, pártjaik »világképe egységes«. Újabb hazug ígéret az ügynökakták nyilvánosságra hozatala, hiszen azt a Gyurcsány-kormányok megtehették volna, ha valóban akarták volna. Nem vehető komolyan az sem, hogy »transzparenssé teszik a kormányzat közpénzfelhasználását«, miközben a DK fővárosának számító Újbudán is megmutatta a kiéhezett szivárványkoalíciójuk, hogy korrupciójukat titkosításokkal próbálják leplezni, a Jobbik pedig a Fidesz korábbi oligarchájának, Simicska Lajosnak az államkasszából lopott pénzét tette a pártpénztárba.

A rendszerváltás árulója az MSZMP jogutódjával való váratlan összefogás miatt immár nemcsak az SZDSZ, hanem a Jobbik és az LMP is. A Jobboldali Ifjúsági Közösségből alakult Jobbik Alapító nyilatkozatában 2003-ban azt rögzítettük, hogy a párt elsődleges feladata »a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból«. (Nem meglepő, hogy a csapongás és a hajó süllyedése miatt a 2018-ban 26 országgyűlési mandátumot szerzett Jobbik frakciójából két év alatt 18 képviselő távozott Vona Gábortól Sneider Tamáson át Mirkóczki Ádámig.) Hasonló köpönyegforgatás az LMP útja is, hiszen Gyurcsány Ferenc kormányzása idején alakultak meg Lehet Más a Politika néven, hogy aztán most pont vele fogjanak össze a hatalom minden áron való megszerzése érdekében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. december 26. 17:52
hát be sem vennék!
Senye Péter
2020. december 23. 13:18
Akármi is lesz a választások eredménye, a Mi Hazánk párt marad.
kaltran
2020. december 22. 17:53
Ti majd akkor lesztek a rendszerváltás árulói, ha 22-ben, ha nem léptek koalícióra a Fidesszel, mert csak veletek együtt lenne 50%+1.
01234567890
2020. december 21. 11:01
Nincs pénzetek Doriskával azért írtok, pedig a politika szemétdombján a helyetek. Mikor állítják bíróság elé Torockást a TV felgyújtásáért, kifosztásáért és az azt követő gyújtogatásokért?? Mikor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!