Másként Gondolkodók

2020. május 23. 07:37

A bűnbak ezúttal is, mint általában Orbán Viktor volt.

2020. május 23. 07:37
Rab Irén
Magyar Hírlap

„Alighogy enyhültek a szigorú járványügyi intézkedések, a szabad világ szabad polgárai máris az utcára vonultak, hogy megvédjék legfőbb értéküket, a szabadságot. A jogokat tipró megszorítások okozta feszültséget a szabad világban a bibliai módszerrel vezették le. A bűnbak ezúttal is, mint általában Orbán Viktor volt, aki a rendkívüli helyzetet nem sunnyogó módon, hanem direktben, törvényi felhatalmazással kezelte. Az európai progresszív demokraták – hogy saját korlátozó intézkedéseikről eltereljék a figyelmet –, diktátort kiáltottak, feláldozva Magyarországot a brüsszeli démonoknak, kiűzték volna akár az európai közösségből is.

Most végre, mintegy két hónap önféltésből önként vállalt mindenféle tilalom után az emberek kirajzottak a szabadba. Egyből úgy érzik, hogy a járványügyi intézkedések túlzók voltak, a feláldozott szabadság nem állt arányban a veszély mértékével. A tavaszi napsütés és a friss szellő kiszabadította a kételkedő szellemet a palackból, megkezdődtek a világjárvánnyal kapcsolatos korlátozások elleni tüntetések Európa nyugati felén. Persze az nem úgy van, hogy gondolok egyet, és tüntetni kezdek, hogy kimegyek az utcára, elégedetlenkedem, csatlakozik hozzám más is, vonulunk együtt, egyetértünk. Ha kell, csettintek, és máris kezemben a tiltakozó transzparens, molinó, zászló.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rick Deckard
2021. január 17. 22:11
Irén maradjon inkább a megrágott tényeknél!
BőröndÖdön
2020. május 23. 14:08
Irénke irigy a gondolkodókra....megértem.
Pelso j.
2020. május 23. 13:14
Most ez komoly? Egy Rab Irén szintjén kell megvédeni OV-? Lehetne igényesebb a habonymédia.
aleb19
2020. május 23. 11:04
mult penteken orban pofajaba hazudott minden magyarnak megint mikor azt mondta, hogy majusban befejezodik a mostanra ertelmetlen veszhelyzeti okorkodes,mivel majus 13 ota tudjuk orvosi ertelemben a lakossag koreben nincs jarvany csak a korhazakban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!