Elmebetegekkel van dolgunk!

2020. május 15. 18:47

Van, amikor szakítanunk kell az udvariassággal, és nem szabad úgy tennünk, mintha elmebeteg polgártársunk kicsit is normális és veszélytelen lenne.

2020. május 15. 18:47
Paranoid Android
Paranoid Android
PestiSrácok.hu

„Első közelítésben elmebeteg az, aki szemmel látható, közvetlen érzékeléssel megtapasztalható, évezredeken és kultúrákon átívelően létezőnek elfogadott valamiről konokul és agresszív módon nyilvánvalóan téveset állít. Például azt, hogy a lónak 17 lába van, vagy azt, hogy lonyák támadnak rá, ha kimegy pisilni. Képlékeny definíció ez, de arra jó, hogy kiszűrjük a gyanús eseteket és alapos vizsgálattal járjunk utána, ön- és közveszélyes-e egy adott embertársunk.

Arra a kérdésre, hogy »Dühöngő elmebeteg-e Ön?«, nem meglepő módon nemmel válaszolnak embertársaink, csak a filozofikusabb alkatúak számolnak be kordában tartott, uralt belső késztetéseikről, amelyek feltehetőleg rosszat tennének a környezetükben élők egészségének. De ők kifejezetten büszkék rá, hogy meg tudják állni, hogy a liftaknába lökjék azt a szomszédot, aki minden egyes nap üvöltve mondja fel a lépcsőházban, saját véleményeként, a DK közleményeit. Emiatt az önfegyelem miatt élünk viszonylag békében egymással.

De van, amikor szakítanunk kell az udvariassággal, és nem szabad úgy tennünk, mintha elmebeteg polgártársunk kicsit is normális és veszélytelen lenne. Nem véletlenül a fentiek Szél Bernadettel kapcsolatban jutottak eszembe, aki több jól sikerült hazaárulást elkövetve nyilatkozott a német közszolgálati televíziónak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2020. május 16. 15:11
A neni kisfiúnak képzeli magat
BőröndÖdön
2020. május 16. 07:35
Arisztid,meg a prosti srácok,meg a Tusk nagypapa,ja,és László Petra.....hányok.
Csúnyatáp
2020. május 16. 00:01
Ezzel a fenti kis szösszenettel szeretnék Paranoid előtt meghajolni. Korábbi blogján én voltam az egyik utolsó olvasója, aki könyörgött neki, hogy abba ne hagyja az írást. Üdv Homoródkarácsonyfalvi
Csúnyatáp
2020. május 15. 23:58
Testvéreim! Testeim és Véreim! Jobbikosok! Hazafiak! Nemzeti testvérek! Elnyomott határon túli magyarok! Zsidók és cigányok! Férfiak és Asszonyok! Genderek és LMBTQWERTEKJFG! Megjöttem, itt vagyok! Gyurcsány pribékjei vertek minket izzé és porrá, zúztak minket kásává. De mi nem alszunk! És nem alkuszunk. Mi felkúszunk oda, ahol pénz van. Mi a hazafias kisemberek gárdája vagyunk. Ez abból is látszik, hogy egy csomó autószerelőt, munkást vegzáltak, mert szimpatizáltak velünk. A kis hülyék azt hitték, hogy mi vagyunk a P. Mobil egyenes folytatása. Ostobák! De a gárda tagjai a legostobábbak! Elhitték, hogy valami jobbat tudunk. A Bálint házban megtanultuk: van az a pénz. Ehhez nekünk nem kell a proli munkás. Most már mehettek a fenébe! Tök mindegy mennyi a szavazónk, a Gyurcsány úgyis bevisz minket képviselőnek. Olyan hülyék lettünk, hogy már egy értelmes mondatot sem tudunk elmondani, mindegy, Fletó mellett mindig lesz 10-15 emberünk az országgyűlésben. Láttátok a jövőt, ahogy a Jakab beült a Basi székébe? A határon túli magyaroknak Kádár alatt jobb volt, mint az Orbánbasi alatt. Ha nem ezt érzitek székelyek, ti is le vagytok szarva, mint a prolik. És az a jó, hogy ezt soha, senki nem tudja számon kérni rajtunk. Úgyhogy időnként majd írok nektek. Alig várom már, hogy a Basi dorombolva másszon (Vona) Jakab cica ölébe. Undorító hülye magyarok vagytok, buták, ostobák, akiknek csak a bőgatya és a barackpálinka van, hogy ezt az egészet meg lehet veletek csinálni. Megérdemlitek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!