Az államtitkár levelét megírta

2020. május 21. 17:39

Rétvári szerint a 13. havi nyugdíj visszaépítésének ígérete javította a nyugdíjasok közérzetét.

2020. május 21. 17:39

„Ki segít az elszegényedő nyugdíjasokon? címmel dr. Gurmai Zita MSZP-s parlamenti képviselő írásbeli választ igénylő kérdést tett fel, amelyre május 13-án az EMMI államtitkára, Rétvári Bence válaszolt. A levélből több passzust fogok idézni, és az egyes állításokhoz megjegyzéseket fűzök.

»A Kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy a veszélyhelyzet időszakában, illetve annak megszűnését követően is segítse, támogassa az időseket, a nyugdíjasokat

Rétvári szerint a 13. havi nyugdíj visszaépítésének ígérete, a 70 évesnél idősebbek önkormányzati ellátásba sorolása, a 65 év felettiek vásárlási lehetőségének szabályozása, a receptek kiváltásának könnyítése és egyéb adminisztratív intézkedések bevezetése jelentősen javította a nyugdíjasok közérzetét és életkörülményeit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2020. május 22. 12:54
Ez az alak miniszter akar lenni a harmadik Gyurcsány-kormányban.
CirmoS
2020. május 22. 09:47
Van is neked minden bajod a 13. havi nyugdíj visszaépítésétől, habzó szájú, fröcsögő, Orbán fóbiás idióta dávidfecó! Még jobban kalimpálhatsz kézzel- lábbal a szekta tv.-ben!!!
Bitrex®
2020. május 22. 07:52
Ki segít az elszegényedő nyugdíjasokon? - kérdezte dr. Gurmai Zita MSZP-s parlamenti képviselő, majd sonka lábain besietett egy közeli italboltba.
balbako_
2020. május 22. 05:22
Pénzt osztani ez a baloldali politika lényege. Csak az a baj, hogy náluk a bevétel oldalt nem ismert. Látható, hogy a világon két irányzat van a járvány utáni újraindításhoz. Az egyik a munkanélkülivé váltak segélyezése, a másik a munkaalkalmak támogatása. Az előbbi miután az erőforrások a napi megélhetéshez segítenek, de munkaalkalmat nem teremtenek a kormány rendelkezésére álló forrásokból. Ez tart amíg tart aztán hiteleket kell felvenni. (Ez a Soros terv fontos eleme). A másik pedig a munkaalkalmak növelésére koncentrál és ez nemcsak a meglévő munkásállomány alkalmazását - a munkanélküliség alacsony szintjét stabilizálja - hanem új munkaalkalmakat is teremt. Ezzel még a járvány előtti helyzet is túlszárnyalható és nem kell hitelekért kuncsorogni. És, ha az emberek keresnek akkor adóznak és abból lehet nyugdíjakat emelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!