Imával a jó kormányzásért

2020. április 14. 18:56

Meggyőződésem, hogy létezik a koro­navírusnál egy még veszélyesebb vírus ezen a földön, és ez az istennélküliség.

2020. április 14. 18:56
Petrin László
Magyar Hírlap

„Mivel hazánkban a keresztény emberek csendes és békés életet élhetnek, teljes istenfélelemmel és tisztességgel, akkor azt hiszem, hogy az utóbbi tíz esztendőben jól imádkoztunk, és ezt a jó gyakorlatot nem szabad abbahagynunk, sőt most, ebben a válságos időben még »rá is kell tennünk egy lapáttal«! Meggyőződésem, hogy most a kormány vezetői jobban odaszánják magukat a feladatukra, mint amennyire a hívők többsége a keresztényi feladataira.

Mi, keresztények imádkozzunk hát a kormányért és a kormány első emberéért. A kormány pedig merítsen még nagyobb hitet a jóakaratú emberek lelki támogatásából és a keresztények imáiból, és higgyen még jobban személyes imája erejében és sorsfordító képességében. Európában kevés vezető politikus szeret arról beszélni, milyen szerepe van a Krisztus-hitnek nemzete és a saját életében. Nekünk hosszú idő után végre megadatott, hogy ilyen kormányfőnk legyen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bg71
2020. április 15. 11:17
Az a baj, hogy a cikkben is kevernek fogalmakat és dolgokat. Nekem pl van hitem, de messze vagyok attól, hogy vallásos legyek. A vallás privilégizálni akarja a hitet erőszakkal. A vallás és a hit két külön dolog, és mindkettő az emberek magánügye. Az államigazgatást pedig hiba a vallással keverni. Írhatnám azt is, hogy gusztustalan, de nem akarok erősen fogalmazni. Az az újságíró, amelyik nyal a kormánynak, amelyik tolvaj módon kezeli a közpénzeket, szemet huny a KDNP-s vezető helikopteres gyilkolászása felett, elég hiteltelen... De nem baj - a mandiner arról szól, hogy majd visszapattan... vagyis a fagyi majd visszanyal...
koronaszepe
2020. április 15. 04:58
Huhhh...
Robur
2020. április 14. 20:34
Pfffff. Vallás károsult, orbán csicska, seggnyaló.
szajnyalogatoviktor
2020. április 14. 20:33
aldott jo kereszteny ez a kormany, kulonosen hogy a korhazakban fekvo betegek felet lapatra tettek feleslegesen es sok ember vere fog rajtuk szaradni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!