Kovács elvtárs a szocialista szellem vasútján

2020. február 27. 20:01

Azt hittük, ezeknek közpénz már az életben nem kerül a kezükbe. Hát kerül. Karigeri elintézi.

2020. február 27. 20:01
Fábián Tibor
Magyar Nemzet

„Szegény Kovács Lászlón nem fog az idő. Az egykori szocialista külügyér még mindig a régi, jól bevált 2004-es lemez avítt slágereivel házal. Úgy tűnik, a volt MSZP-s vezetőnek egyszer és mindenkorra megállt az idő. Éppen december ötödikén. Még ma is arról beszél, hogy egy határon túli szavazat nem ér annyit, mint egy debreceni szavazat, és így tovább. Őt hallva az az érzésünk támad, mintha a kommunista szellem vasútján utaznánk, a Pelikán-féle vidámparkban és egyszer csak a semmiből, amikor a legkevésbé várnánk, szembejön velünk egykori gyerekkori félelmünk, a jó öreg mumus.

Ma már csak nevetni tudunk rajta és titkon még szánni is. Legalább a méltóságát őrizte volna meg, ha már az annyira féltett, irigyelt állampolgárságot az a sokat emlegetett, rettegett 23 millió román kilopta a csőréből. Persze láthatjuk, hogy mostanság mindegyre rég elfeledett alakok bukkannak elő a Karácsony-féle panoptikumból, akiket nemcsak mutogatnak, nemcsak ijesztgetnek velük, de akik jó pénzért tanácsot is adnak. Mi meg azt hittük, ezeknek közpénz már az életben nem kerül a kezükbe. Hát kerül. Karigeri elintézi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Besewayo
2020. február 27. 23:32
Kovácslászló ... A vén káder még kiad hangokat , ahelyett , hogy rég az agyagban rohadna a feje . Sajnos , . Miért élnek ezek ? Nagy hiba volt a fidesztől , hogy nem tiporta sárba az összes mszmpés múmiát . Normális országban ezeknek hálát kellene adniuk , hogy minimálnyugdíjon élve ki tudják fizetni a számlájukat .
Juliusz48
2020. február 27. 22:00
Azért ezen a tanuló dolgon érdemes elgondolkodni, mert a tanulóknak nem sikerült a minimálbért infláció felett emelni, viszont sikerült az ígéreteiket még nekik visszavonni. Amit lehetett kiárulni az országból, azt eladták, lehetőleg piacot vásárló külföldieknek egy kis csúszópénzért. Így kerültek a közüzemek idegenek kezére játszani, és adtak el minket, hogy az alacsony jövedelemből fizethessük a lehető legnagyobb rezsit. Most a fővárosban sikerült a bevétel duplájára tervezni a kiadásokat, és mindjárt a saját tiszteletdíjukkal kezdték. Soha nemsikeról magukat meghazudtolni. Egy esélyünk van, hogy egymást legalább úgy irtották mindig mint ellenfeleiket, és remélem mi az ellenfelek vagyunk többen.
szajnyalogatoviktor
2020. február 27. 21:46
fabian elvtars utanezhetek mit is irtal amikor pozsgay 'tepett szaju, hasitott kormu' imre elvtars megirta a takolmanyotokat? :DD
holder
2020. február 27. 21:37
"azt hittük, ezeknek közpénz már az életben nem kerül a kezükbe. Hát kerül." Szar dolog, hogy kevesebb pénzt lehet lenyúlni. Falusi jól mondta: Ha közbeszerzés útján terjedne a koronavírus, előre tudnánk ki kapja meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!