Kövér-szolgálati

2019. november 06. 15:44

Fontos, amit Kövér mond. Szerinte most sajtószabadság van, nagyobb is, mint kellene… Egy normális homoszexuális tudja, mi a világ rendje...

2019. november 06. 15:44
Nagy N. Péter
168 Óra

„Kövér László szavaitól nem tudok szabadulni, pedig volt rá majd két hét. Mások már szétszaggatták, összetették, üdvözítették, átkozták. De valami kimaradt.

A közszolgálati egyetemen egyetlen jelenetsoron belül kapták a hallgatók az abszurdot, az igaz mesét és a rejtett tragikumot. A színpadon Kövér László. Árnyaltan beszél a rendszerváltásról, a Fidesz és a többiek szerepéről. Sokat hibáztak ’98-ig ők is, mondja. Ők is részesei voltak annak a rendszerváltásnak, amely sokkolta a népet.

Csendes, a teljesség felől közelít. Hogy tudjuk, mit veszítünk… Most épp akkor, amikor hirtelen a kérgesre öregedett emberek fagyosságával esik neki mindennek, ami új vagy neki az. Okostelefonnak, Facebooknak, sajtószabadságnak, fékek és ellensúlyok rendszerének. Mindennek nekitámadt, ami zavarhat abban, hogy méltó figyelem közepette egyeduralkodjanak.

Fontos, amit Kövér mond. Olyan a Fidesz, mint a kétfejű sas, ahol a két fej heraldikailag ugyan ritka rajzolattal, de egy irányba néz. A Kövér-fej őszintének tetszik, a másik elsősorban a zsákmányt igézi, bűvöli. De ugyanonnan beszélnek.

E jelenség ismeretében kell jegyzőkönyveznünk az elmúlt hónapokban Kövér által nekünk szántakat: Szerinte most sajtószabadság van, nagyobb is, mint kellene… Egy normális homoszexuális tudja, mi a világ rendje […] Próbál alkalmazkodni, és nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak. Nincs különbség a pedofília és az azonos nemű párok házassága és az általuk történő örökbefogadás között…

Az európai népesedési fordulat megteremtése érdekében mindannyiunknak el kell döntenünk, hová állunk: az élet vagy a halál kultúrájának oldalára… Utóbbit szolgálják mindazok, akik azt hirdetik, hogy a gyermekvállalás magánügy. Az okostelefon tömegpusztító fegyver, a közösségi média kifejezés pedig „ócska, mocskos hazugság”.

Kommunista találmány a politikát és a vallást két különböző dolognak nevezni – miszerint tehát a felvilágosodás is kommunista találmány. ... Végül szembe kell néznünk azzal az állítással, mely szerint a fékek és egyensúlyok rendszere hülyeség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schulraugue
2019. november 08. 10:47
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
BossN
2019. november 07. 14:17
Hol van ez a buta firkász, Kövérhez képest?
Zokni
2019. november 07. 12:48
“... Kövér László odaszólt a rektornak, hogy ugye tudja, miért hozták létre ezt az egyetemet. Azért, hogy az ELTE-vel szemben legyen egy, a nemzet és az állam iránt elkötelezett hely. De még nem tartunk ott, ugye, rektor úr, még sok a munka – figyelmeztetett Kövér.” - írja az eredeti cikkben a legfontosabbat. Mert, amit itt idéznek Kövértől, azok tévedések, hazugságok, ráadásul olykor épp abban az iskolában az ellentétüket is tanítják. Eftársaknak szólnak, mert valóban: egy fórumra való hülyeséget sorolt fel. Viszont, hogy EZ legyen a célja a KE-nek, hogy egyrészt egy egyetem NEM a tudomány iránt elkötelezett, illetve másrészt, hogy szintén az állam által fenntartott ELTE meg a többi intézmény ne lenne elkötelezett a nemzet és az állam iránt IS!? Tiszta beszéd. Ezek velünk csak szórakoznak. Ahelyett, hogy szolgálnának. Szemétbe valók!
Vainamoinen
2019. november 07. 11:31
A 168 ora hazudik reggel, delben este.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!