Gyertek velünk a Normafára tüntetni a hétvégén!

2019. november 15. 09:02

Nem az a megoldás, hogy a Budapest széli zöld területeket terheljük túl, hanem az, hogy a város minél több pontja zöld legyen.

2019. november 15. 09:02

„A Normafa üzemeltetése és a XII. kerületi önkormányzat kivágna 220 fát a Normafán azért, hogy parkolót létesítsenek a helyén. Fákat vágni azért, hogy elférjenek az autók az erdő mellett, ahová túrázni járunk? Miközben Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere klímavészhelyzetet hirdetett. Mi, a Momentum generáció azt gondoljuk, hogy ilyen vészterhes időszakban nincs kevésbé értékes fa, főleg nem 220 kőris és 250 négyzetméternyi cserje.

Mit ér el Pokorni Zoltán a kivágásokkal? Hogy még több autó érkezhet az amúgy is túlzsúfolt Normafára. 50 plusz parkolóhely semmit sem old meg, hiszen minden autó magával hoz még egyet, amit már nem bír el a Normafa. Már most sem bírja a vasárnapi rohamot, ami műanyag szeméttel önti el a területet.

Nem az a megoldás, hogy a Budapest széli zöld területeket terheljük túl, hanem az, hogy a város minél több pontja zöld legyen. Hogy egy családnak se kelljen átszelni a fél várost, hogy természetet lásson. Ameddig ez nem oldódik meg, addig támogatni kell a Normafa egyedülállóan izgalmas tömegközlekedési hálózatát. Segítsen az önkormányzat, hogy még okosabban vehessük igénybe a kisvasutat, a libegőt, a fogaskerekűt és a buszokat, amik egyébként 5 percenként járnak.

Mit tehettek?
Gyertek velünk a Normafára tüntetni a hétvégén!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hadrianus fala
2019. november 16. 07:54
"Hogy egy családnak se kelljen átszelni a fél várost, hogy természetet lásson. " Ezért hívják városnak, ti félkegyelműek! Amiről ti beszéltek, az a tanyavilág! Na, sipirc oda gyorsan maradéktalanul!
nyugalom
2019. november 15. 13:40
Csak a tüntizés! Nem értenek, félre magyaráznak, hergelnek! Ócska banda!
gallfec
2019. november 15. 12:51
Ezek idegenek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!