Biztonságos választás

2019. augusztus 29. 07:16

Brutális esetekről érkeznek beszámolók mostanság Európa azon részéből, melyet a hazai haladárok rendre afféle mintaként mutogatnak nekünk, elmaradott fasisztáknak.

2019. augusztus 29. 07:16
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Történt ugyanis, hogy Berlin Charlottenburg nevű negyedében hátulról leütöttek egy ötvenöt éves zsidó férfit, ugyancsak arrafelé pedig leköpték Yehuda Teichtal ortodox rabbit. Közben Münchenből is egyre több antiszemita támadást jelentenek a Deutsche Welle szerint. A hivatalos német statisztika egészen elképesztő: az antiszemita bűncselekmények száma 2017-ben 1504 volt, 2018-ban pedig már 1646. Ezek közül az erőszakos esetek száma 37-ről 62-re emelkedett. És a jelek szerint az idei esztendő sem hoz javulást ezen a téren.

A jobboldali politikusok lenácizásában kiérdemesült, a multikulti okán nyugatra révült áhítattal tekintő hazai liberálisok persze felhördülnek: hiszen ez a populizmus meg az újraéledő nácizmus egyenes következménye! Csakhogy az érintettek ezt másként látják. »A zsidó közösségek sérelmére elkövetett atrocitások kapcsán a németországi híradásokban megjelenő, a szélsőjobboldal látványos megerősödésére vonatkozó kijelentéseket kétkedéssel fogadjuk. Természetesen aggasztó probléma ez is, ám a bántalmazások és fenyegetések jóval nagyobb számban köthetők a muszlim közösségekből jövő elkövetőkhöz, illetve több esetben az iszlám szélsőségek által fűtött nézeteket vallókhoz« – nyilatkozta nemrég lapunknak a magyar kormány támogatásával európai szintű antiszemitizmus-kutatásba fogó Tett és Védelem Alapítvány titkára, Szalai Kálmán. Vagyis az a helyzet, hogy a nyílt társadalom víziója és a munkaerőhiánnyal küzdő gazdaság érdekei nyomán Európába csábítgatott, eltérő kultúrájú népségek kifejezetten mást gondolnak a békés együttélésről, mint az itteniek. És ez nem csak német probléma.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2019. augusztus 30. 06:10
Dani, még, még írjál sok ilyen érdekfeszítő történetről, epekedve várja az ország. S mi volt a történet folytatása, pl l kinyit-e ma Charlottenburgban a sarki zöldséges, vajon egyenesen megy tovább a villamos, stb.
Trüpéma
2019. augusztus 30. 00:06
Ha elosztjuk nyolccal, az kb. Magyarországhoz illő lépték: 7-8 erőszakos antiszemita támadás - tényleg igaz, hogy ezért a mi hazai nácivadászaink már behívták volna az ENSZ csapatokat. És örülök, hogy nálunk ilyen nincs, vagy esetleg a zsidó is lekever egyet, és mindenki megy a metróra utána...
74bro
2019. augusztus 29. 10:22
Csak az a jó zsidó, akit a szélsőjobboldali bánt! Amelyiket a muszlim bántja, az elnyomja a palesztinokat. Amelyiket meg az autonóm balos bántja, az mocskos kapitalista.
vendelin
2019. augusztus 29. 07:56
Bizony. A filoszemita liberálisok antiszemita muszlimokat telepítenek Európába. A feminista liberálisok anifeminista, kifejezetten patriarkális nézeteket valló muszlimokat telepítenek Európába. A vallásban, a közösségben nem hívő liberálisok fanatikusan vallásos, törzsi közösségekben hívő muszlimokat telepítenek Európába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!