Ez a „parlament” csalással jött létre

2019. július 16. 18:51

Soros és migráncs.

2019. július 16. 18:51
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Az RTL kigyűjtötte, hogy 21 képviselő nem szólalt fel az idén az »Országgyűlésben«. Jómagam ezt a lehető legtudatosabban tettem és ígérem, hogy a következőkben is így fogok tenni. 
Ez a »parlament« ugyanis csalással jött létre. Ezenkívül a Fidesz mindent megtett, hogy az üléseket kiüresítse – közvetítések nincsenek, az emberek nagyobb részét elérő kormánymédia csak akkor számol be egy ellenzéki felszólalásról, ha valakit le kell járatni, vitákról pedig nincs is szó, hiszen a miniszterek be sem járnak, az államtitkárocskák pedig mindenre csak annyit mondanak: Soros és migráncs. 
Ha ennek ellenére, ezekről a tényekről nem tudomást véve mondanám el akár a leggyönyörűbb, legveszélyesebb szónoklatot is, azzal a kormánynak is szívességet tennék, hogy mutogathasson rám: ugye milyen frankó demokrácia van itt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. július 17. 19:53
Te is csalással jöttél létra anyukád meg csalta apukádat valami rézszeggel.
balbako_
2019. július 17. 15:44
Saját bevallása szerint nem dolgozik a munkahelyén - mert minek! De a fizetését felveszi, most én kérdem miért?
Tatulus
2019. július 17. 15:29
Ákoska igazat mond! Természetesen "csalás" történt - ami világos, hiszen nem ballibes többség van, ami mégiscsak nonszensz egy demokráciában! Ne is szólalj fel Ákoska - rendkívül hiányozni fog a bülbül-hangod, de valahogy átvészeljük - viszont naponta szeretnénk látni a lyukas (esetleg jukas) zoknidat - mint jelképét az elnyomottaknak!
Vakfolt
2019. július 17. 14:20
"Az RTL kigyűjtötte, hogy 21 képviselő nem szólalt fel az idén az »Országgyűlésben«. Jómagam ezt a lehető legtudatosabban tettem és ígérem, hogy a következőkben is így fogok tenni." Akkor minek vagy ott? Nem ezért kerültél oda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!