A politikusok, akiknek derogált, hogy ennyi proli között vannak

2019. május 04. 10:46

De amúgy nem nekik szól a CSOK, nem kell velük a belvárosi színházakban, éttermekben találkozni, nem járnak vadászni, mint teszi jó kereszténydemokrata vezetőnk.

2019. május 04. 10:46
Kulcsár Árpád
Azonnali

„A régi vágású munkásosztály, aki felé az elit nagyon gyakran megvetéssel fordul, azonban ott volt a Városligetben, hiszen ritkán érik ingerek, ritkán engedhetik meg maguknak, hogy koncertekre menjenek, itt meg ezek ingyen vannak. Nyaralni többnyire nem járnak, itt legalább egy nap leülhetnek a fűbe, és jól érezhetik magukat. Az emberek, akiknek általában csak a szavazata kell, de amúgy kellemetlenek az egész országnak, kivéve, ha valami kínai vagy német autógyárban robotolhatnak, mert akkor elviselhetőek.

De amúgy nem nekik szól a CSOK, nem kell velük a belvárosi színházakban, éttermekben találkozni, nem járnak vadászni, mint teszi jó kereszténydemokrata vezetőnk, nem repülnek ki meccsekre, főleg nem magángéppel. Ők csak robotoljanak és szavazzanak, és ha némi szociális engedményt kell tenni feléjük, akkor tessék-lássék módon megadja a hatalom, de mindig csak annyira, hogy azért ne legyenek nagyon éhesek, mert akkor nem ilyen békésen fogják iddogálni a sört.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. május 06. 11:34
A "régi vágású munkásosztály" valószínűleg szenes lapáttal verné agyon a Kulcsár Árpád-féle provokátorokat.
Aquila non captat muscas
2019. május 05. 21:52
Kedves Árpád! Nem tudom, hogy mi irányítja gondolatait. Talán az irígység, talán a gyűlölet, talán ennyire muszály megfelelnie. De az tény, hogy megszólalása köszönőviszonyban sincs a valósággal. Ön állít egy butaságot. Én azt állítom, hogy a Marson nincs élet. Aztán elég lesz egy baktérium is, hogy ez cáfolva legyen. Nekem erre sokat kellhet várnom. Hát lássa milyen nagylelkű Önnel a Jóistem. Íme itt vagyok, akár egy baktérium. Talán mumkásnak is nevezhető. Nem ebédelek belvárosi éttermekben, nem parolázok politikusokkal. Ja és a legfontosabb, örülök a CSOK-nak. Meg az adókedvezménynek. No asszem megdőlt az elmélete. Találjon ki valami ravaszabbat! Szép napokat
barany
2019. május 05. 17:59
A gyűlölet az agyára ment a faszinak.
Jóakaratúember
2019. május 05. 10:51
Te is ingyen kaptad a tankönyvet a Fidesz kormány javaslatára? Nem becsülted meg, pedig abból tanulni illik és nem egyéb célra használnod. Te gyűlölködő szánalmas ifjú!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!