D. Klára esete a patással

2019. március 06. 12:13

A Gonosz egyik legelemibb trükkje, hogy tagadja önnön létezését.

2019. március 06. 12:13
Udvardy Zoltán
Figyelő

„Szenvedéllyel, szépen beszélt D. Klára. Nyilatkozata kezdetén tűzzel emlegette felmenőit, és valóban: oly szent buzgalommal hirdette az igét, mint ahogy Apró Antal a Katonai Bizottság élén elrendelhette a Kossuth téri tömeggyilkosság napjaiban, majd a megtorlások idején a tűzparancsokat. És fifikás is volt, amilyen Apró Piroska, aki oly megbízható üzletemberekkel állt kapcsolatban, mint a nagy Biszer Dimitrov. (E szálak messzire vezetnek: a fedett kelet-európai ügynököket kifizető bécsi CW Bankból eltűnt 100 milliárd forintnak azóta is bottal ütik a nyomát.)

Nem is tudom, e szenvedélyről miért jutott eszembe a teológusok által hangoztatott figyelmeztetés: a Gonosz egyik legelemibb trükkje, hogy tagadja önnön létezését. Hogy miért is ötlött eszembe mindez a DK Európára Felkent Jelöltjének lánglelkű szavait hallgatva. Hiszen mi is lehetne meggyőzőbb, minthogy felkel valaki a Villában, melyet ugyan nem egy tévéshowban nyertek (pedig D. Klára ura milyen mulatságosan vitustáncol), hanem egy üldözött, zsidó származású honfitársunk vagyonának kisajátítása folytán, és eljön ide, drága idejét pazarolva arra, hogy minket megvilágosítson. És megtudhatjuk tőle, egyenesen, a legkevésbé sem alákérdező műsorvezető jóvoltából, hogy se bevándorláspárti politikusok, se bevándorlást pártoló álcivil szervezetek nem léteznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. március 07. 10:37
A magyarul elégnél azért meg kell állni, az ilyen lépésekhez kevés a pofátlanság (de az elkötelezett támogatások milyenségére lenne egy példám: https://index.hu/belfold/tasn_level/)
Zsusztina
2019. március 07. 09:04
Kizárt dolog, hogy jó ötlet volt Dobrev-Apró Klárikát bevetni a politikában.
syphax
2019. március 07. 08:45
Apró (Klájn) Tóni zsidó unokája túl magabiztos. Mint "listavezető" ugyi.....assziszi ho' ő szarja a spanyolviaszkot. Pedig nem.
Agnieszka
2019. március 07. 08:28
DK ritka demagóg és gátlástalan alak, a pártjukkal együtt. Azok a szegény, szkájpolós szülők, akiket ő fog megmenteni, azért ez mindennek a teteje, a külföldön iskoláztatott gyerekek mellett és után különösen. Meg az európai minden, ez egy teljesen hibbant libbant. Kíváncsi vagyok, hányan veszik be ezt a hamisan festett egekre néző álomvilágot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!