Az európai választás egy óriási esély Magyarország számára

2018. december 22. 16:11

Nekünk magyaroknak, egy óriási esély lehet arra, hogy megfékezzük a bevándorlást és az európai együttműködés jövőjét a számunkra elfogadható irányba mozdítsuk el.

2018. december 22. 16:11
Hollik István
Origo

Hogy tudja a kormány elérni, hogy ne legyen kötelező Magyarországra nézve az ENSZ által elfogadott migrációs paktum?

Szögezzük le: az ENSZ migrációs csomagja óriási veszély. A dokumentum lényege, hogy kimondja: a migráció alapvető emberi jog. Ez egy újabb ösztönzés arra, hogy a csomagot támogató kibocsátó országok állampolgárai meginduljanak Európa felé. Ennek mértéke messze felülmúlhatja a 2015-ben általunk is megtapasztalt tömeges népvándorlást. A magyar választók arra adtak felhatalmazást, hogy erre egyértelmű nemet mondjunk. Ezért a kormány nem írja alá a paktumot. Hozzánk hasonlóan tett például az Egyesült Államok és Izrael is, tehát nagyon komoly szövetségeseink vannak a migráció megfékezésében.

Mennyire lesz ez központi témája a jövő évi EP-választásnak?

A kampány már elkezdődött, a bevándorláspártiak taktikája egyértelmű: a migráció problémáját megpróbálják megoldottnak feltüntetni, miközben mindent megtesznek a saját javaslataik elfogadtatásáért. Valamint olyan álproblémákkal foglalkoznak, mint az óraátállítás ügye. Az európai emberek azonban átlátnak a szitán.
A mindennapjaikban érzik, hogy mennyire megváltozott az életük a tömeges bevándorlás következtében: ahol bevándorlás van, ott nőnek a társadalmi feszültségek, nő a politikai instabilitás, nő az antiszemitizmus és döcög a gazdaság.
Ezért az EP választásnak most először mindenki számára van valódi tétje! Nekünk magyaroknak, egy óriási esély lehet arra, hogy megfékezzük a bevándorlást és az európai együttműködés jövőjét a számunkra elfogadható irányba mozdítsuk el.

Mennyire szólnak a következő hónapok a hetes cikk szerinti eljárásról? Sargentini asszony már begyújtotta a rakétákat.

Sargentini asszony legutóbbi nyilatkozata egy önleleplezés. Az utcákon politikai hisztériakeltés zajlik, melynek résztvevői nagyrészt különféle pártaktivisták és Soros-párti szervezetek képviselői. A zöldpárti EP-képviselő ennek a zavargásnak a kapcsán mondta, hogy az eljárást fel kell gyorsítani. Mindez pedig egyértelműen azt mutatja, hogy a jelentés politikai célokat szolgál. Mi továbbra is megvédjük a magyar álláspontot, és tételesen cáfoljuk a Sargentini-jelentés összes hazugságát.

Mennyire készült fel a kormány az obstrukciós ellenzéki taktikára?

Ennek előjelei voltak korábban is. A 2014-es kampányban is alkalmazták a Soros-hálózat bevett módszereit, például a Fidesz-székház elfoglalásánál. 2018-ban is megtapasztalhattuk ugyanezt, tehát ezek az esetek nem ismeretlenek. Mivel Magyarország jogállam, ezért mindenkinek jogában áll kritizálni a kormányt, azonban ez senkit nem jogosít fel arra, hogy a törvényeket ne tartsa be.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2018. december 24. 11:45
Ennek a nevetséges nullának kíváncsi valaki a véleményére ??
tintapaca
2018. december 23. 15:42
Tisztelt Hollik István Úr! Gondolt Ön már arra, hogy alkalmas-e szóvivőnek?
Mich
2018. december 23. 00:36
a demokrácia = óriási esély Magyarország számára míg a libsibolsinácik csak egy puccsban reménykednek.
pemete jakab
2018. december 22. 20:20
Hollik = orbáni segglik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!