Pittsburgh után

2018. október 29. 09:53

A nyugati világ egyfajta (egyelőre még csak szellemi) polgárháborús állapot felé halad, amelyet a megélénkült migráció hevít.

2018. október 29. 09:53
Gadó János
Szombat

„A nyugati világ egyfajta (egyelőre még csak szellemi) polgárháborús állapot felé halad, amelyet a megélénkült migráció hevít. A baloldal a fasizmustól való félelmében egyre keményebben beleássa magát az antifasiszta, kisebbségvédő retorikába – ezért Izrael-ellenes, hiszen köreikben az elnyomottak királya a palesztin nép. (No pasaran! – kiabálta magából kikelve a brit Munkáspárt egyik politikusa a párt legutóbbi konferenciáján. Ahol fontos téma volt a palesztin nép melletti kiállás.) A baloldal nem igen törődik azzal, hogy a megvédeni kívánt kisebbség híve-e a demokráciának, pluralizmusnak.

A jobboldal egyre erősebb indulattal nézi a baloldal ideológia megszállottságát, a nyugati életforma maradékát félti, és úgy látja, hogy az ideologikusan elvakult baloldal a vesztébe viszi a nyugati világot. Az amerikai szélsőjobb ultrái már a »white genocide« (fehérek ellen elkövetett népirtás) rémképét festi a falra. Mivel a zsidók egy része élenjár a kisebbségvédő, befogadó, multikulti mozgalmakban, magukra vonják az ellentábor dühét.

Ebben a küzdelemben, úgy tűnik, a zsidók is egyre jobban polarizálódnak. Akik úgy gondolják, hogy egyetlen mentsváruk az erős, önmagát megvédeni képes zsidó állam, azok jobbra sodródnak, mert Izrael erős nemzetállam és a hasonló államok körében számíthat szövetségesekre. Igaz barátjuk Donald Trump, aki minden eddiginél bátrabban és őszintébben kiáll Izrael mellett, akinek ENSZ nagykövete bátran néven nevezi és leleplezi az ENSZ fórumain zajló Izrael-ellenes verbális lincspartikat. Ugyanakkor Trump differenciálatlan, baloldal-ellenes dühéből, Soros-ellenes vízióiból a szélsőjobb is meríthet magának muníciót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zseboszkiraly
2018. október 29. 17:44
A cikk szerintem reeális.
Rugo
2018. október 29. 16:16
Zsidókám, ideje lenne megtanulni, hogy a világ ugyanúgy leszarja, ha eltűnnek a zsidók, mintha pl. a magyarok, vagy a szlovákok tűnnének el. Show must go on. Max. az zsidó megváltó fog tétován körbenézni, ha eljön az Armageddon, hogy ezek a zsidók megint jól átbasztak, itt állok a kétélű karddal, ezek meg sehol.
zsiráf
2018. október 29. 16:04
Az eredeti cikkből: "Akár iszlámista az elkövető (mint Európában), akár szélsőjobboldali (mint Amerikában)" A szerző kifelejtette a szabadkőműveseket, akik nem igen szeretik Isten szolgáit, legyen az zsidó vagy keresztény, a muszlimokat meg felhasználják ellenük.
Lardy
2018. október 29. 15:47
"/.../ be vannak ágyazva a maguk ideologikus közegébe, (tév)eszméiket, indulataikat a maguk otthonos szubkultúrájából merítik és eszmetársaik hevítik azokat." Akárcsak a hazai libsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!