Ki, kivel, mennyiért

2018. augusztus 30. 08:29

Ezeknek a sokszorosan leszerepelt fazonoknak nem csillapodik a szereplési vágyuk.

2018. augusztus 30. 08:29
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Komolyan, van abban valami megnyugtató, hogy Karácsony Gergely még annyi mindenben hisz. Például, ahogy maga mondja, most éppen a szociális Európában. Ráadásul erről nem is nagyon hallottunk tőle, ami különösen is szívet melengető körülmény. Megújulás a javából. 

(...)

A lényeg, hogy közeleg az ősz, az újabb politikai szezon, vége a nyaralásnak, az ellenzéki népvezérek is kipihenték már a sokadik kapitális buktát, és jöhetnek az újabb nagyszerű taktikák. A ki-kivel-mennyiért izgalmas játéka. Annyi a különbség, hogy mostanában inkább a csapaton belüli vetélkedőknek van divatjuk. Az LMP-s Ungár Péter például kimondta a kimondhatatlant: el kell ismerni, ha a kormány valamit jól csinál, ráadásul miközben a Fidesz politizál, az ellenzék moralizál. Ezekkel a megállapításokkal nehéz lenne vitatkozni, megteszi helyettünk a Karácsonyhoz hasonlóan világbajnok szédelgő, a Fidesz és az LMP megjárása után ismét új párton ügyködő Hadházy Ákos, aki szerint ezek csak részigazságok. Márpedig azok a legveszélyesebbek, teszi hozzá.

Micsoda éleslátás! Ő már csak tudja, hiszen szinte hetente vádolta meg az ellenzéket kollaborációval, a kormányt meg – sikertelenül – korrupcióval, és addig csinálta, amíg a sajátjai is megelégelték ezt az összeférhetetlen machinátort. Nemcsak részben, hanem egészben.

Tehát van abban valami megnyugtató, hogy ezeknek a sokszorosan leszerepelt fazonoknak nem csillapodik a szereplési vágyuk. Szavazni ugyanis aligha fognak rájuk többen, mint eddig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. szeptember 03. 07:48
A "korábbi szereplőfazonok" egyszerűen képtelenek lelépni a "porondról". És nem mellesleg--"MÁRA MÁR"-- semmi máshoz a szövegelésen kivül nem is értenek, tehát valószinűleg "fölkopna az álluk". Hiszen nagyrészük korábbi, és esetleg tanult-kitanult hivatását oly' hosszú ideig NEM GYAKOROLTA, hogy tulajdonképpen már KIESETT A PRAXISBÓL a saját területén. És ráadásul mindezt ő maga tudja legjobban, hogy tudniillik mennyire vált használhatatlanná a produktiv munkaerők piacán....Ezért azután--jobb híján-- "osztja az észt" itt-ott-amott, amiért odalöknek neki némi BAKSIST--oszt' elvan' vele valahogy.Mer' ez még valamennyire "elmegy"--legalábbis ő azt hiszi. Például Hadházy Ákos néhai állatorvos úrról ma már ölég nehezen tudom még azt is elképzelni, hogy meg tudná különböztetni EGY SZARVASMARHA ELEJIT A "HÁTULJÁTÓL"....Hacsak úgy nem, hogy a jószág "maga tesz róla", hogy MINDEZT hathatósan jelezze...értsük jól!
koronaszepe
2018. szeptember 02. 08:27
Hadházy korrupcióinfói nagyon is sikersek voltak, hogy nem lettek ügyek, az Polt érdeme. Nem lesz ez mindig így...
JMoflicheque
2018. augusztus 30. 09:38
Ellenzék? Az nincs: Megélhetési politikusok néha posztolnak valamit, hogy nehogy azt higgyük már, hogy nem csinálnak semmit. Csak a TOROCZKAY!!!
Libsik haza!
2018. augusztus 30. 08:58
Megértem, hogy manapság "ellenzékiként"(baromállatlipsibolsi) az egyetlen érzelem amit a politika követése kiválthat az a tehetetlen és értetlen frusztált düh. Egyfelől ott van a rég óta tartó és a jelek szerint sokáig folytatódó vesztési sorozat, megtetézve azzal, hogy minden alkalom előtt bemesélik maguknak, hogy most aztán tényleg "rendszerváltás" lesz (még ha csak egy időközi polgiválasztásról van is szó). Másfelől miközben sorra szopják be a nagyobbnál nagyobb buktákat, nem is értik miért történik ez velük. Hiszen ők elmondták, hogy :elios,tiborc,mészáros,oktatás,egészsegügy,kórház,stadion,korrupció,zaidnaffa,gaidfaraon,magánrepülő. És mégse, mégse jöttek azok a fránya szavazatok. Persze ott van a végső önfelmentés: diktatúra van. Oké legyen az, de akkor meg szintén megkérdezném: Mi a kurva anyátokat csináltok egy diktatúrában? Mert ott aztán tényleg semmi értelme a szánalmas meggebedt ellenzéki létezéseteknek.... Ők is tudják, tudják már rég óta. Létezésük,pofázásuk,kapálózásuk teljesen hasztalan. Se ötlet,se ember. Diktatúrában is tehetetlenek, meg amúgy is. Beláthatnák, hogy mára sokkal cikibb ellenzékinek lenni, mint bármi másnak. Kutyapárt még talán vállalható... De ezek, ezek az igazi csicskák...soha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!