Az egész nemzet sérül a Fidesz bűnei miatt

2018. április 18. 10:21

Azzal a szervezettel vívnak gyűlölködő szélmalomharcot, amely pénzügyi lélegeztető-gépen tartja őket évente ezermilliárd forintot is meghaladó támogatással.

2018. április 18. 10:21
Mester Barnabás
168 Óra

„A lehetséges végeredményben rejlő tragédia az, hogy míg a jelenlegi, uniós kifizetések által felszínen tartott rezsim előnyeiből Magyarországnak csak egy egészen kicsiny szelete részesül, addig az Orbán-kormány bűnei miatt várható szankciók már tízmillió magyar állampolgár mindennapjait érinthetik.

Ha végső esetben felfüggesztik a brüsszeli pénzek kifizetését, akkor a kormány által oly' sokat hangoztatott gazdasági eredményeknek egy szempillantás alatt búcsút inthetünk, de cserébe legalább a pusztafeudalizmus adóforintokból összeharácsolt stadionszentélyének felcsúti trónja is egy csapásra meglehetősen kényelmetlenné válna. Ilyenformán a mindent az utolsó propagandamondatig megtervező Fidesz legmeglepőbb szűklátókörűségére is fény derül: folyamatosan maguk alatt vágják a fát, hiszen azzal a szervezettel vívnak gyűlölködő szélmalomharcot, amely pénzügyi lélegeztető-gépen tartja őket évente ezermilliárd forintot is meghaladó támogatással. Ennyi pénzt a csengeri örökösnőkkel bizniszelő Kósa Lajoson kívül igazán csak kevesek tudnak elképzelni.

A Brüsszelből Budapestre – és az egyéb tagállami fővárosokba – utalt hatalmas összeg elköltésének ellenőrzésére jönne létre a közös uniós ügyészség, melynek minél hamarabbi felállítását a 7-es cikkről szóló egyik kísérőjelentés is szorgalmazza. Mondani sem kell, hogy az Orbán-kabinet hevesen tiltakozik a terv ellen, nekik ugyanis megfelel a Fidesz mellényzsebéből előhúzott Polt Péter vezette »házi ügyészség« is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. április 19. 15:58
Szóval, jelenleg a nem uniós országokból befolyó vámok 2/3-d részét Brüsszelnek adjuk, hogy aztán ő kohéziósan támogasson belőle pitiztetve minket. Hát ha nem lesznek kohéziós támogatások,, akkor a vámok nálunk maradnak - oszt jó napot. Most, hogy épül a kínai semelyemút, lehet, hogy jobban járunk.
tango47
2018. április 19. 11:19
"168 Óra Azzal a szervezettel vívnak gyűlölködő szélmalomharcot, amely pénzügyi lélegeztető-gépen tartja őket évente ezermilliárd forintot is meghaladó támogatással." Butuska vagy: Kósa a mellényzsebéből kifizeti ezt a piti összeget (a ti vádjaitok szerint), akár aranyban.
balsors
2018. április 18. 21:55
Lélegeztető gépen az van akit nem finanszíroz a piac. Mint 2008-ban benneteket, mikor Gyuribá megshortolta az országot.
Volo
2018. április 18. 21:41
EZT KOMOLYAN MONDJA A SZERZŐ? Hogy az évi 40 ezer milliárd forint értékű GDP-t termelő Magyarország, csődbe menne, a leszámítjuk azt az egy ezer milliárdnak megfelelő összeget? Ez komoly?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!