Csupa unalom

2018. január 31. 08:00

A valósághoz tartozik az is, hogy a migránsoknak a töredéke sem vágyott ide.

2018. január 31. 08:00
R. Kiss Kornélia
Magyar Nemzet

„Az alternatív valóság viszont nemcsak a benne élők számára veszélyes, hanem bizony néha megteremtőjére nézvést is. Bármikor arra ébredhet az ember, hogy kilóg a valóság szomorú lólába. A tények – amelyek még csak nem is „titkosak” – bekopogtatnak a képzelt világba, ahol korábban napnál világosabb volt, ki a főgonosz: a migránsok. Erre kiderül, hogy léteznek olyan migránsok, akiket oltalmazunk. Nem az a kérdés, hogy ez jó-e vagy rossz, irgalmas vagy irgalmatlan, hanem az, hogy van-e, vagy nincs. Természetesen van. És nem illik a propagandába. De ha ilyesmi előadja magát, talán inkább a propagandát érdemes hibáztatni, nem a valóságot.

Hogy az ellenzék mit kezd ezzel e valósággal, nem kérdés: politikai tőkét kovácsol belőle, saját ízlése, világnézete és szavazóinak feltételezett igényei szerint. De ettől még a valóság valóság marad. Nem olyan izgalmas, mint az összeesküvés-elméletek. Nem olyan egyszerű, mint a propaganda. Nem olyan lelkesítő, mint az, hogy védjük meg Magyarországot. A valósághoz tartozik az is, hogy a migránsoknak a töredéke sem vágyott ide – most sem kígyóznak a sorok a szerb határon –, és hogy a kutyának sem tűnt fel ez az 1300 oltalmazott. Csupa unalom. Egy normális országban, rendszerszerű néphergeléstől mentes időkben politikai fegyvernek sem volna jó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2018. január 31. 20:24
Aranyom, ha migránsra vágysz, utaznod kell. Köln jó lesz?
szervita
2018. január 31. 15:08
Édes Istenem, tényleg az ilyen HP a jövő.Hol a kardom? Hagy dőljek bele.
zakar zoltán béla
2018. január 31. 14:00
Tényleg! u"MN"alom!
puszika
2018. január 31. 11:46
Tudod leányom, az a nagy büdös helyzet,hogy ami nyilvános az nem lehet titkos! Csak minden ellenzéki pártnak figyelemmel kellett volna kísérni! De ezt nem tették meg. És most saját balfácánságukból akarnak fegyvert kovácsolni. Rosszul!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!