Ufóveszély karácsonykor

2017. december 24. 15:39

Komolyan aggódom, nehogy idén karácsonykor a Jézuska helyett az ufók jöjjenek.

2017. december 24. 15:39
Lendvai Ildikó
Népszava

„Komolyan aggódom, nehogy idén karácsonykor a Jézuska helyett az ufók jöjjenek. Mert valakiknek jönniük kell, az biztos. Kitől védené meg a hazát különben a kormány? Úgy volt, hogy még az ősszel az erőszakos zavargások jönnek, de nem. Gulyás Márton, Schilling meg Vágó ellazsálták a dolgot, ebből is látszik, milyen megbízhatatlanok. Az is lehet, hogy direkt hagyták szégyenben az ország urait. Kitelik tőlük. Az ügynökcivilek pedig más feladatot kaptak Sorostól: ételosztásnak, tüzelőszerzésnek, tanodának álcázott bevándorlási irodákat kell létesíteniük, ami elég nehéz lehet, ha senki sem akar ide bevándorolni. Szóval sehol semmi, újabban a Soros-terv léte is elbizonytalanodott. Nemcsak a hálátlan Navracsics tagadja (kígyót melengettek az állami kebleken), de újabban Surjánt is megfertőzte Brüsszel levegője. Azt állítja, Soros kifejezetten ellenzi a kvótát. Hát ezért költöttünk egymilliárdot a nemzeti konzultációra, hogy ez a szerencsétlen el se olvassa?! Restelkedik is miatta a párttársa, szegény Semjén Zsolt, szégyenében dupla olyan sebességgel bólogat, még a végén pont az ünnepekre görcsöl be a nyaka.

Nincs mese, maradnak az ufók, hiszen mindjárt itt a választás. És a dolog abszolute komoly, nem hagyhatjuk, hogy egy ufó nevessen a végén. Rém rondán festene. A kormány már régen tisztában van az ufóveszéllyel, csak nem akartak minket ijesztgetni, hiszen már Sorostól is majdnem frászt kaptunk. Épp most olvastam Orbán fb-oldalán egy zaklatott hazafi kívánságát: bárcsak Soros »aknamezőn tanult volna járni«. Ő ezt kéri a Jézuskától a szeretet ünnepére. (...)

 

Aki még kételkedne benne, hogy valójában mindig is ufóveszélyről volt szó, a »Soros« és a »migráns« csak fedőnév, az most figyeljen! A Fidesz frakció 13 millió forintért rendelt 5000 példányt egy Andreas von Rétyi nevű, magyar származású német szerző Soros-ellenes könyvéből. És mivel foglakozik egyébként a jeles író? Na mivel? Hát az ufókkal. Valóságos szakértőjük, ha odakint kicsit buggyantnak nézik is. Számos művet írt már róluk: »A Csillagkapu-összeesküvés«, »Veszély az űrből«, »Az UFÓ-kapcsolat« címmel. De az ügyben perdöntőnek azt tekintem, hogy a miniszterelnök kapásból letagadta az ufózást. Akkor pedig tuti, hogy igaz. A könyv kapcsán érdeklődő újságírókat így hárította: »Az ufók nem tartoznak a kormány hatáskörébe«. Aha. Ahogy a nőügyek és a disznóölés sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubaka
2017. december 28. 13:39
Ildikó! Ennyire gyorsan, normális körülmények között nem épül le egy ember! Hát nem voltak tüntetések???? A Gulyás Marciék próbálkoztak szegények, csak hát az ő értékkészletükben a "TÜNTETÉS'" fogalmát a te korosztályod a "flashmob-al" azonosítja. Vagy fordítva? Arról az Orbán tehet, hogy ezek a srácok JÓ KIS BULI-nak szervezik a politikai "nem tetszés nyilvánítás" e demokratikus formáját, aztán mindenki színpadi hakninak érzi? A Botka Laci próbálkozását az egységes ellenzéki "erő" megnyilvánulására sem mondanám alapjaiban elvetélt ötletnek de hát megint bizonyítottátok amit már 2010 óta tudunk, Ti képtelenek vagytok együtt működni még párton belül is, nem ám mással! Ami leginkább magyarázza az MSZP súlyos etikátlanságát az az a tény, hogy TE, mint a párt szócsöve még mindig szabadon nyilatkozhatsz. Mint most is! Pedig az MSZP 2006 utáni időszakában bekövetkezett brutális devalválódásának egyik legmeghatározóbb oka éppen Te voltál. A 2010-es bukás tényei köszönnek vissza Botka mostani sikertelenségében is. Az öszödi beszéd óta nem működik az MSZP etikai rendszere, amit annak mondotok, az a pártbűnözés védő pajzsa. 2006 óta senki nem kérte számon sem az akkori miniszterelnökön, sem a párt elit öszödi tanácskozáson megjelent tagjain, sem a követő kormány tagjain, hogy mire használták az akkor még legnagyobb párt tömegbázisának bizalmát! Senkit nem számoltatott el az évi 1,5 milliárd forint állami párttámogatás elvesztéséért, a több ezer munkahely megszűnéséért és a több mint 1 millió szavazó elvesztéséért. Senki nem kérdezte meg, hogy miként történhetett, hogy a jelenlévők közül senki nem állt fel és indított azonnal etikai és köztörvényes eljárást az öszödhöz vezető események felelőseinek a felelősségre vonásáért és eltávolításáért a párt vezetőségéből és akár a szervezetből is. És senki nem indított vizsgálatot később sem a belső morális működés visszaállításáért szót emelő párttagokat ért atrocitásokért, súlyos verbális és fizikai támadásokért (Pl. a pécsi Komáromi ügy). Ildikó! Húzzál már ki ebből a politikai maszlagból, amíg teheted, mert rövidesen eljön a nap amikor nem Orbán, hanem a sajátjaid fognak máglyára állítani.
Peter8811
2017. december 26. 16:25
Mondjuk ezt az írást Lendvai eltársnő letiltotta volna Kádár alatt.
akiaki
2017. december 26. 00:05
ildikónak kötelező írnia, vagy miért? ne büntessetek!
Tidal_wave
2017. december 25. 19:59
Ez az írás még Lendvai Ildikó mércével mérve is hülyeség, egy kiégett, levitézlett roncs, akit a Napkelte megszűnése óta sehova sem hívnak (na jó, néha az ATV-be meg a lezüllött HírTV-be), csak a Párt hivatalos lapjába írogat, üres lötyögése a nagy semmiről. Jaj, az ellenzéktől nyolc év alatt ennyi tellett, már húsz éve Fidesz szimpatizánsként is égőnek érzem ezt az egészet, mintha azon versenyeznének nap mint nap, hogy ki a hülyébb. Fleknis Fletó, Botox Ildi, Drogos Juhász, Libsi Fodor, Gző Simicska, elhülyült Bajuszlajos, Nemjelölt KaiGeri, stb....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!